reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
junior po jabłku strasznie się ślini a po kaszce nawet po 4h ulewa 
może za wcześnie po tej kaszce daje mu mleko
miała tak któraś?

miała tak któraś?
mamaMikołaja1209
Początkująca w BB
Mój synek też zawsze po kaszce ulewa nawet jak je na gęsto z łyżeczki ale on ma refluks prawdopodobnie(mamy ryżową z bobovity) postanowiłam zmienić mu kaszkę na sinlac podobno bardzo dobra nie tylko dla alergików zobaczymy co po niej będzie
Po jakim czasie podajesz mleko? I ile tej kaszki zjada?junior po jabłku strasznie się ślini a po kaszce nawet po 4h ulewa
miała tak któraś?
u nas nie było ulewania ani bo jabłku ani po kaszce - właśnie sinlac, ja robiłam na gęsto kaszkę z jabłkiem powodów moze być kilka albo za szybko między posiłkami albo mu kaszka nie podchodzi a ślinić się może bo nowy smak i kubki smakowe są pobudzone ale to akurat nic złego
Czy któraś próbowała już tych kaszek Holle
zastanawiam sie jakie są w smaku, jak dzieci czy chętnie je jedzą ?
Czy któraś próbowała już tych kaszek Holle

u nas nie było ulewania ani bo jabłku ani po kaszce - właśnie sinlac, ja robiłam na gęsto kaszkę z jabłkiem powodów moze być kilka albo za szybko między posiłkami albo mu kaszka nie podchodzi a ślinić się może bo nowy smak i kubki smakowe są pobudzone ale to akurat nic złego
Czy któraś próbowała już tych kaszek Hollezastanawiam sie jakie są w smaku, jak dzieci czy chętnie je jedzą ?
My mamy jaglana z HOLLE mloda cos tam skubnie, ale ona ogolnie to nie przepada za kaszkami(mi smakuje, z jakims owockiem) bo one sa bez cukru
Ostatnia edycja:
stokrotka.af
Fanka BB :)
Po jakim czasie podajesz mleko? I ile tej kaszki zjada?
kaszkę daję z Bobovity bez mleka o smaku jabłkowym - zjadł 150 ml (taki jest przepis na opakowaniu) a po 4h chciałam dać 150lm mleczka samego, ale zjadł tylko 50ml a potem 3 razy mu się ulało

nigdy nie mieliśmy z tym problemów

kaszkę pije normalnie nie grymasi
mamy jeszcze bananową i 2 takie na wodę
a kupki od 2 dni nie ma a byłam ciekawa jaka będzie po jabłuszku

Merlin - Holle są dużo zdrowsze, polecam 
stokrotka - 4h to dobry czas, a On jest głodny czy Ty dajesz sama, bo minęło 4h. Bo może jak nie sam nie woła to przeczekać do 5h. W innym przypadku prawdopodobnie brzusio jeszcze troszkę czasu potrzebuje.

stokrotka - 4h to dobry czas, a On jest głodny czy Ty dajesz sama, bo minęło 4h. Bo może jak nie sam nie woła to przeczekać do 5h. W innym przypadku prawdopodobnie brzusio jeszcze troszkę czasu potrzebuje.
Ostatnia edycja:
reklama
R
RiSiA
Gość
dzisiaj Adul dostal marcheweczkę oj bardzo smakowała
wypluwał gdzie popadnie 

Podziel się: