Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy możecie mi napisac co konkretnie jadłyście po powrocie ze szpitala jak karmiłyście ( przykładowe dania ) .. bo mój mąż się śmieje że trzeba zacząć jakieś menu dla mnie ustalać..
, w domu nic nie miałam do jedzenia a byłam sama
, później już normalnie, zresztą w szpitalu jakoś niespecjalnie dbają o dietę więc dlaczego w domu przesadzać. Na początek pewnie nic wzymającego i ewen. pamiętać co się zjadło. Jak ktoś chce próbować diet to na początek ryż, gotowana pierś indyka i marchewka
, później można dołączać nowe produkty.
, skórze. Dlatego jak rodzice są alergikami to może warto próbować diety jak nie to po prostu jeść zdrowo - pizza to nie najlepszy pomysł 
. No i przy okazji kosmicznie wydajny jak dla mnie. Tube zawsze mamy w domu.
. Malucha pod pache i z glowy. No i duzo tansze niz mieszanki.
. Jedzie caly dzien na wodzie. Ale to widac taki gatunek.
. Mam nadzieje ze tym razem tez nie bede musiala uwazac na wszystko co jem.
Mloda karmilam przez oslonki i tak mysle ze chyba nie odwaze sie karmic bez![]()
na szczęscie później dało radę bez
ale... i tym razem profilkatycznie zamierzam zabrać je ze soba do szpitalatez mam w domu totalnego niejadkaKasia moja je kaszke rano i to w zasadzie jej jedyny posilek. Jedzie caly dzien na wodzie. Ale to widac taki gatunek.
czasami ręce mi opadają jak mam go nakarmić on moze nic nie jeść i jest zadowolony a energii tyle ze szok
dla mnie to była max wygoda zero butelek, podgrzewania itp w droge nic nie musiałam brac ze soba mleczarnia zawsze pod reka 
- ale na złe mi to nie wyszło bo szybko zgubiłam moje ówczesne dodatkowe 16kg
) - do jakiego pediatry chodzisz????