BlackWizard
Fanka BB :)
umi no robimy wesele na ok.50 osób a Julką bedzie zajmować się mama mojej koleżanki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Niby studiuję ochronę środowiska na Uniwerku przyrodniczym,ale chcę iśc na inny kierunek od pażdziernika te studia nie specjalnie mnie ciekawią... A u Ciebie jakie wchodzą w grę? 
Przemek jednak wraca w poniedzialek - jutro po pracy z kolega beda jechac o ile snieg nie bedzie padal , laaaaa juz sie doczekac nie moge :-)

;-) a jaka to praca ??
malutkie wesele
ja mialam na 200 osob ale jak patrze na dzisiejszy dzien wolalabym pieniadze ktore przeznaczylismy na przygotowania w cos zainwestowac 
bynajmniej u mnie tyle pampersow schodzilo
Ala miala delikatna pupke i jak zrobila siuski a pampersa miala ponad godzine odrazu robilo Jej sie odparzenie 

.....a wczoraj takiego guza nabil sobie na czole ze hoho,wielkosci pieciozlotowki i siny jak sliwa,ile ryku bylo to szok....
i zawsze robie cos nie tak

.
.
Ale postanowiliśmy ,że zaprosimy tylko najbliższą rodzinę i najbliższych znajomych....Ale szczerze to wole taki kameralny slub
Tak, jak piszesz lepiej w coś zainwestować te pieniążki....
Kupujemy te największe paczki (starczają nam na naprawdę długo i jest git
;-)) Mały wczesniej robił faktycznie po każdym jedzonku kupki ,teraz już tak do 5 kupek na dobe najwięcej robi....
Może za tatusiem już
Myślę więc o Akademi Medycznej.... Może się uda
Fajnie ,że Hanka juz sobie gada;-) Teraz to zacznie się dopiero gaworzenie
;-)
Reszta tak do 400 zł.... Już wypatrzyłam na allegro takie nie wyglądające tandetnie

.