reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Grecja ma byc niby zurawiny ze sloika , czytalam ze jest kilka rodzaji zurwiny i nie chce zabardzo jutro stac przed polka i zastanawiac sie pol godziny ktora wlozyc do koszyka :-D

Lenka klopsiki mielone z sosem borowkowym ? :sorry2: nie jadlam jeszcze :no:
ja lubie ananasa a najbardziej salatke z kurczakiem,ananasem i zoltym serem - pychota :-)
natomiast nie lubie wlasnie ananasow w ciastach czy tortach :dry:

Agulek witaj ;-)

reklama
ja już się zraziłam do żurawiny chyba na dobre :p nawet na samą myśl mnie mdli. w słoiku nigdy nie widziałam, zawsze tylko suszoną. i chyba nie da się kupić żurawiny niesłodkiej;-) ale spróbować można, tylko żeby potem rozczarowania nie było:-D

co do ananasów to według mnie nadają się do wszystkiego prawie. ale właśnie uwielbiam robić kotlet z piersi kurczaka, na to ananas i ser żółty mniam! aż sobie smaku narobiłam:-)

Muszę się tu troszkę zapoznać z wami bo widzę że tu są dość miłe pogawędki. Fajnie, mam nadzieję że mogę się przyłączyć;-)?

Agulek no jasne ze mozesz ;-)

Grecja no wlasnie mam ochote na takie cos i dotej dziurki ananasa trzeba wlozyc lyzeczke zurawiny , jutro pojade to poszukam tej zurawiny :tak:
ja ananasa akceptuje jedynie w serniku :-) o wilku mowa , zjadlabym kawalek sernika :-):-D

Trochę ciężko byłoby mi nadgonić to wszystko więc "będę" się udzielać w dyskusji dopiero od najnowszych postów;-)

Widzę że mowa o jedzonku. Ja sernik lubię ale bez rodzynek bo w innym przypadku wydłubuję co do jednej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulek mnie tez jakis czas nie bylo na MM i poprostu nie nadrobilabym tych stron :sorry2:

Grecja wlasnie teraz popatrzylam ze Ty z Lublina ,bylam tam 2 razy :-) i Chwilami tez pochodzila z Lublina - tak mi sie wydaje :sorry2::-)

Agulek ja mam tak samo!:-D
polna jak już zrobisz to napisz jak smakowało. ale ananas z żurawiną to jak mieszanka wybuchowa:-) może dlatego, że jednak zraziłam się do tej żurawiny. co do Lublina to ja tam tylko studiuję a pochodzę z Chełma:happy2:
w ogóle to kiedyś mogłam non stop jeść słodycze, nawet te wspomniane rodzynki lubiłam. a teraz jakoś mi niektóre rzeczy nie podchodzą:confused:

Polna ale jaką ja mam energię rozładować?Ja bezsilna jestem:-p
A żurawinę to ja dawałam do sernika i był pyszniasty:tak: Sama żurawina w smaku nie jest zła,ale za słodka żeby ją tak jeść.

reklama
A najlepsze jest to że winogrono uwielbiam a rodzynek nie cierpię! A przecież rodzynki to suszone winogrono. Ehh taki los kobiety że wybredne jesteśmy a ja to już całkiem;-)

Do góry