Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Co do uczelni ja poszłam do pracy jak mały miał 3 miesiace pierwszy tydzien to była katastrofa prawie ryczałam w biurze ale teraz stwierdzam ze ta rozłąka obojgu nam wyszła na dobre

będziemy grzecznedziękuję, ale szczerze mówiąc nie lubię swojego imieniaGrecja witaj.. Masz bradzo niespotykane i ładne imie:-)a co studiujesz?? bo wiesz niektore dziewczyny tutaj maja dzidziusie i sie ucza, studiuja
i uwazaj, bo u nas ciaza mozna sie"zarazic"
im wiecej czytasz, tym bardziej chcesz;-) zapraszamy.. mam nadzieje, ze bedziesz sie u nas dobrze czula:-)
a studiuję sobie socjologię i zastanawiam się nad tym, żeby od drugiego roku coś sobie dołączyć (niekoniecznie studia). i dobrze piszesz, że im więcej się was czyta to tym bardziej się chce
jedynie czym mogę się teraz pocieszyć to 9msc synkiem mojej siostry ciotecznej. skubany szybko się rozwija i jest taaaaki słodziachny! pyza kochana z niego

Kingusia nie zachowuj sie jak jakaś słodka idiotka,która urządza sobie tutaj dziwne śmieszki tylko zrozum jakie sa zasady forum.A są bardzo proste.Tak trudno zrozumieć,ze jest nam łatwiej kiedy jest porządek??

Ty faktycznie zabawna jesteś wiec sie wcale nie dziwię,że Ci do śmiechu.Nie jestem dla Ciebie żadną dziewczynka.I proszę Cię daruj sobie teksty,ze nie jesteśmy na Ty,bo chyba nie myślisz,ze będę nazywać Cię panią??
Troszkę rozumku i pokory.Kingusia nie rozśmieszaj mnieTy faktycznie zabawna jesteś wiec sie wcale nie dziwię,że Ci do śmiechu.Nie jestem dla Ciebie żadną dziewczynka.I proszę Cię daruj sobie teksty,ze nie jesteśmy na Ty,bo chyba nie myślisz,ze będę nazywać Cię panią??
Troszkę rozumku i pokory.
I dobry humor można mieć zawsze.A rozkręcać nie potrzebną dyskusje na tematy oczywiste nie jest śmieszne tylko nie potrzebne.Po co robisz zamieszanie??
i problem z głowy... bo tylko ludzie, którzy nie mają argumentów od razu z wyzwiskami lecą ... .