Fala_Morska
Początkująca w BB
Ale przynajmniej nie zniszczone jak onaMasz nudne życie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale przynajmniej nie zniszczone jak onaMasz nudne życie
Chciałabym znać dane tej dziewczyny, że jakaś inna z jej okolicy/dzielnicy/ miejscowości cały czas ją obgaduje/pomawia. Z chęcią powiedziałabym o Tobie.Ale przynajmniej nie zniszczone jak ona![]()
Życzę Ci, żeby Twoje życie układało się fantastycznie, i żeby nigdy nikt Cię tak surowo nie ocenił jak Ty oceniasz innych. Może jak Ci się rozwinie płat przedczołowy to zaczniesz mieć więcej empatii.Ale przynajmniej nie zniszczone jak ona![]()
KochaniutkaChciałabym znać dane tej dziewczyny, że jakaś inna z jej okolicy/dzielnicy/ miejscowości cały czas ją obgaduje/pomawia. Z chęcią powiedziałabym o Tobie.
Mogę zobaczyć Twój adres IP , wrzucić ogólny post na FB i ciekawa czy taka cwana będziesz, jeśli dojdzie po nitce do kłębka co Ty wypisujesz.
Otóż nie masz racji. RODO zajmuje się zupełnie czymś innym, i jeśli masz profil publiczny i sama te dane udostępniasz to Twoje dane wrażliwe są podawane przez Ciebie, a wiadomości gdzie kogoś obgadujesz są na forum otwartym więc screeny może zrobić każdy i pokazać osobie zainteresowanej. Ale już omawianie czyjegoś życia, podawanie jego danych wrażliwych lub innych umożliwiających odnalezienie osoby która odmawiasz np. wiek, stan cywilny, ilość dzieci i ich wiek podchodzi już pod złamanie RODO. A wyjaśnienia, że inni tak robią mówią tylko o tym jak bardzo nudne i smutne życie prowadzicie. Proponuję znalezienie jakiegoś hobby.Kochaniutka, to będzie złamanie RODO. I nie tylko ja ją obmawiam, więc będzie musiała podejrzewać całą okolicę.
Pozdrówka Pani moderatorko![]()
Dobrze to wyjaśniałaśOtóż nie masz racji. RODO zajmuje się zupełnie czymś innym, i jeśli masz profil publiczny i sama te dane udostępniasz to Twoje dane wrażliwe są podawane przez Ciebie, a wiadomości gdzie kogoś obgadujesz są na forum otwartym więc screeny może zrobić każdy i pokazać osobie zainteresowanej. Ale już omawianie czyjegoś życia, podawanie jego danych wrażliwych lub innych umożliwiających odnalezienie osoby która odmawiasz np. wiek, stan cywilny, ilość dzieci i ich wiek podchodzi już pod złamanie RODO. A wyjaśnienia, że inni tak robią mówią tylko o tym jak bardzo nudne i smutne życie prowadzicie. Proponuję znalezienie jakiegoś hobby.
Na Ty nie jesteśmy, żebyś mi kochaniutka pisałaKochaniutka, to będzie złamanie RODO. I nie tylko ja ją obmawiam, więc będzie musiała podejrzewać całą okolicę.
Jesteś w podobnym wieku do mojego brata i widzę, że wasze pokolenie jest najgłośniej wykrzykującym o zdrowiu psychicznym, oddawalając jednoczenie takie akcje. Jesteście krytyczni, ale gdybyście to wy znaleźli się po tej drugiej stronie, to oczekiwalibyście zrozumienia. Zdajesz sobie sprawę, jak takie pomawianie, wyśmiewanie i hejt wpływa na osobę, na której się uwiesiliście? Odsetek samobójstw wśród młodych dorosłych ciągle wzrasta.Kochaniutka, to będzie złamanie RODO. I nie tylko ja ją obmawiam, więc będzie musiała podejrzewać całą okolicę.