• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy, co wami kierowało?

reklama
Ale przynajmniej nie zniszczone jak ona 😊
Chciałabym znać dane tej dziewczyny, że jakaś inna z jej okolicy/dzielnicy/ miejscowości cały czas ją obgaduje/pomawia. Z chęcią powiedziałabym o Tobie.
Mogę zobaczyć Twój adres IP , wrzucić ogólny post na FB i ciekawa czy taka cwana będziesz, jeśli dojdzie po nitce do kłębka co Ty wypisujesz.

Chciałabym znać dane tej dziewczyny, że jakaś inna z jej okolicy/dzielnicy/ miejscowości cały czas ją obgaduje/pomawia. Z chęcią powiedziałabym o Tobie.
Mogę zobaczyć Twój adres IP , wrzucić ogólny post na FB i ciekawa czy taka cwana będziesz, jeśli dojdzie po nitce do kłębka co Ty wypisujesz.
Kochaniutka 💖, to będzie złamanie RODO. I nie tylko ja ją obmawiam, więc będzie musiała podejrzewać całą okolicę.
Pozdrówka Pani moderatorko 💛🌹

Kochaniutka 💖, to będzie złamanie RODO. I nie tylko ja ją obmawiam, więc będzie musiała podejrzewać całą okolicę.
Otóż nie masz racji. RODO zajmuje się zupełnie czymś innym, i jeśli masz profil publiczny i sama te dane udostępniasz to Twoje dane wrażliwe są podawane przez Ciebie, a wiadomości gdzie kogoś obgadujesz są na forum otwartym więc screeny może zrobić każdy i pokazać osobie zainteresowanej. Ale już omawianie czyjegoś życia, podawanie jego danych wrażliwych lub innych umożliwiających odnalezienie osoby która odmawiasz np. wiek, stan cywilny, ilość dzieci i ich wiek podchodzi już pod złamanie RODO. A wyjaśnienia, że inni tak robią mówią tylko o tym jak bardzo nudne i smutne życie prowadzicie. Proponuję znalezienie jakiegoś hobby.

Otóż nie masz racji. RODO zajmuje się zupełnie czymś innym, i jeśli masz profil publiczny i sama te dane udostępniasz to Twoje dane wrażliwe są podawane przez Ciebie, a wiadomości gdzie kogoś obgadujesz są na forum otwartym więc screeny może zrobić każdy i pokazać osobie zainteresowanej. Ale już omawianie czyjegoś życia, podawanie jego danych wrażliwych lub innych umożliwiających odnalezienie osoby która odmawiasz np. wiek, stan cywilny, ilość dzieci i ich wiek podchodzi już pod złamanie RODO. A wyjaśnienia, że inni tak robią mówią tylko o tym jak bardzo nudne i smutne życie prowadzicie. Proponuję znalezienie jakiegoś hobby.
Dobrze to wyjaśniałaś :)

Na Ty nie jesteśmy, żebyś mi kochaniutka pisała ;)
I radzę zaznajomić się z zasadami i prawem chociaż w 1 % .
Wyżej zostało Ci to już wyjaśnione ;)

Cała okolica tutaj nie wypisuje, tylko Ty. A to jest karalne to co robisz to zniesławienie - ja Ciebie nie pozdrawiam ;)

reklama
Jesteś w podobnym wieku do mojego brata i widzę, że wasze pokolenie jest najgłośniej wykrzykującym o zdrowiu psychicznym, oddawalając jednoczenie takie akcje. Jesteście krytyczni, ale gdybyście to wy znaleźli się po tej drugiej stronie, to oczekiwalibyście zrozumienia. Zdajesz sobie sprawę, jak takie pomawianie, wyśmiewanie i hejt wpływa na osobę, na której się uwiesiliście? Odsetek samobójstw wśród młodych dorosłych ciągle wzrasta.
I nie mówię tu o tym, że kiedyś takie rzeczy nie miały miejsca, ale nie wychodziły poza zwykłe rozmowy. Osoba która popełniła błąd nie musiała się mierzyć dodatkowo z tym, co o niej mówią obce osoby w sieci.
Nie znajdziesz tu koleżanek do hejtowania, bo nie ma w nas poparcia do tego rodzaju praktyk.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry