reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
W trące się dziewczyny. Szymek ma na drugie Aleks ale Pani w urzędzie pytała się czy AleKS czy AleX i ja chciałam Aleksa. Także wydaje mi się ,że można przez X.
Ja też lecę się kąpać bo G. zaraz z pracy wróci...Dobranoc :**

mam znajomą, która nazwała córę Claudia i nie było z tym żadnych problemów. Sama nie wiem od czego to zależy.

Clio trzymam kciuki za imię! :-D

Vegas w następnym roku bym chciała no chyba że mi się odwidzi :-D

good night laseczki! :-D

u mnie juz 12 dochodzi i w ogóle nie chce mi się spać.. :/ dzieci śpią, tylko starszy wstał niedawno czegoś się napic. ale mam wolne jeszcze przez jakiś czas więc mogę sobie posiedzieć :D a co do imion to naprawdę nie ma reguły, ale jak pisałam, to w większych miastach łatwiej przychodzą imiona z niepolską pisownią. :) Trochę sobie jeszcze forum poprzeglądam bo tutaj już chyba wszystkie mamusie idą spać..

/hej Ale żeście znów nabazgrały. Nie macie co robić czy co? TO ja już siedzę w domu i nie mam zbytnio czasu żeby często zaglądać.
zaraz nadrobię co tam pisałyście.

Clio Potem coś wrzucę.
patrycja Jakie śmieszne minki ten twój Kubuś robi, he, he.
A co do imion to ja już mam limit wyczerpany. o do samego początku, jeszcze kiedy byłam w ciąży z Justynką i nie wiedziałam że będzie dziewczynka była może że jeśli dziewczynka to Justynka a jesłi chłopczyk to Marek. A gdyby druga miała być dziewczynka to mielibyśmy problem...:-p
Zęby... Ughh... Ja w czwartek byłam u dentysty, zapomniałam Wam napisać. Znieczulenia nie dostałam, a bolało jak nic. Te wyrywanie nerwu z zęba jest najgorsze. Potem to już tylko ból przez trzy godzinki. Następna wizyta to opracowanie i odbudowanie zęba. Teraz jak pójdę z kolejnym zębem to z tym co do wyrwania się zalicza.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj druga Jupiiiiii :D zaraz wybywam do salonu sprawdzić jak tam sytuacja i na makijaż a potem na SCP :D na Muchowiec nie naskrobcie za wiele dzisiaj bo jak wrócę to nadrabiania ... no ale w takim doborowym gronie to sama przyjemność:D miłego dnia Mamuśki ^,^

Witam i ja sie:)
WoW, jestem trzecia:-)
Ale zescie powypisywaly heh, bylabym druga ale clio mnie wyprzedzila:p :-D
Co do imion to siostra ma córka OliVie i tak ma w papierach. nie bylo problemów z tym. :-)

reklama
Witam sie... z trudem nadrobilam ale troszke na szybko cyztlama. z tego co pamietam.

Pati ale kubus to slodziaczek:) jakie minki fajowksie robi::)

ex_m co do imienia my wybralismy Julia. mi sie bardzo podoba. mimo ze duzo Julek teraz to jednak ja od zawsze bylam zakochana w tym imieniu. do mojej corki idealnie pasuje. ona juz rodzac sie miala swoj charakterek co typowe jest dla julek:)

Do góry