reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Fikusek ja raz chciałam zaoszczędzić na zębach i miałam kanałowe bez znieczulenia, bo myślałam, że tak jak przy plombach za niego zabulę ;-) a do kanału było darmowe. Ledwo wysiedziałam na fotelu:rofl2: Także teraz w ogóle nie czuję bólu u dentysty ;-)

Ja miała tylko to co mi gin zapisał czyli: żelazo i kwas foliowy na receptę.

Wracam do nadrabiania ;-)

Fikusek ja raz chciałam zaoszczędzić na zębach i miałam kanałowe bez znieczulenia, bo myślałam, że tak jak przy plombach za niego zabulę ;-) a do kanału było darmowe. Ledwo wysiedziałam na fotelu:rofl2: Także teraz w ogóle nie czuję bólu u dentysty ;-)

Ja miała tylko to co mi gin zapisał czyli: żelazo i kwas foliowy na receptę.

Wracam do nadrabiania ;-)
a ja tez mialam kanalowo leczonego bez znieczulenia,ale dobrze byl zatruty bo nie boloalo,w niektorych momentach chwilke tylko:)

nie wiem czy to prawda ale podobno mozna napisać podanie o takie imię i urząd może to rozpatrzeć znajomy ma Nicole kurcze wystraszyłyście mnie muszę zadzwonić w poniedziałek do USC

nie wiem czy to prawda ale podobno mozna napisać podanie o takie imię i urząd może to rozpatrzeć znajomy ma Nicole kurcze wystraszyłyście mnie muszę zadzwonić w poniedziałek do USC

u mie kupela wlasnie tak chciala Alexa i nie zgodzili sie i ma Aleksa. Ale szczerze mowiac dla mnie to nie ma roznicy bo to przecez to samo imie. Wiec po co zapisywac w niepolskiej wersji?? pozniej moze byc wiele problemow z dokumentami itp.

Przechodzą czasem z X albo jak nawet dziewczynki nie konczy się na A. Zależy głównie to od humoru pani za biurkiem.. niestety.. w większych miastach to powinno przejść :)

reklama
Do góry