Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak beretyAle jaja![]()

fikusek w sumie o magnezie nie pomyslalam, w ostatniej ciazy tez bralam i mi nawet nie przyszlo do glowy, ze moze pomoc na bol brzucha bo bralam na skurcze lydek, dzieki:-)
Daffi chętnie zostanę![]()
no mi lekarz mowil ze na lydki i na bol brzuchafikusek w sumie o magnezie nie pomyslalam, w ostatniej ciazy tez bralam i mi nawet nie przyszlo do glowy, ze moze pomoc na bol brzucha bo bralam na skurcze lydek, dzieki:-)
Daffi chętnie zostanę![]()

Daffi to jakbyś mogła daj Marcinowi jak będzie od Was wracał, albo jutro podskoczymy po lekarzudzieki
Fikusek Dziękuję za radę
ja uciekam spaćrano na pewno zajrzę
![]()
Ale zabrać talerza nie pozwolił i wszystko zjadł
Więcej nie próbowałam częstować go krewetkami
Wizyta ok, neurolog stwierdziła, że już nie mam po co przychodzić, bo nie widzi wskazań. Chyba że będę chciała pokazać, jak mała chodzi
Za to popołudniu Emilka zagorączkowała. Po czopku temp. spadła i chyba na razie jest ok. Pewnie to przez zęby.
Ciekawe, czy w tym roku zachce mi się jeszcze bronić, ale pewnie przełożę to na późniejszy termin
Zrobię to dla promotora, żeby go 2 razy nie fatygować;-)- moja koleżanka też u niego "pisze" pracę (tak jak i ja ma na razie 0 stron
), a ma termin porodu na wrzesień, więc pewnie będzie chciała się bronić najwcześniej w lutym.
Rozbierałaś Kubę do łapania moczu? I lekko naciskałaś w okolice pęcherza? Jak jest zimno, to się zwiększa parcie na pęcherz. Można np. spróbować kostką lodu pojeździć po pleckach w okolicy krzyżowej, może coś pomoże

Ile ciuszków