• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pati super:-)

Asia fajne imie wybraliscie:tak: Ja Hanie przenosiłam w sumie 11 dni bo termin mialam na wczesniej, ale np. Miki urodzil sie 5 dni przed moimi urodzinami, a 2 dni przed urodzinami męża ;-) fajny prezent;-)

Daffi mi tez sie nic nie chce.... ale zaraz ide robic ten sos pieczrkowy...
No i zajrzałam do paszczy Mikołaja... górne jedynki juz prawie na wierzchu! :szok: on mi poplakuje co chwile....
bosze niech sie to wreszcie skonczy....

reklama
Agusia fajnie, że znowu się odezwałaś :tak: zmobilizuj się bardziej i pisz codziennie ;-)

Ale się dzisiaj nie wyspałam :dry: niby Zuza obudziła mnie dopiero po 7 ale i tak zwlec z łóżka się nie mogłam :sorry2: W nocy oczywiście znowu była wycieczka do naszego łóżka, czy te moje dziecko kiedyś prześpi w końcu całą noc..? zaczynam wątpić :-p:-p

No i dobrze że wszystko wyjaśnione.
Agosia Widze Daffi rozkręca rodzinne kółko na forum :-D Witaj.
Justyś ta bluza w paski mi się podoba. a Tobie uśmiech bym polecała.:tak::-)

Ja dizsiaj mam wizytę u dentysty, ale wszystko w znieczuleniu będzie więc powinno być dobrze.

EWI to powodzenia u dentysty ;-) a co będziesz robić?

Daffi tak to jest, jak tak wcześnie zdecydowałyśmy się na normalne łóżka :-p z takiego dziecięcego przynajmniej sama by nie wylazła ;-)
Moja jeszcze w swoim życiu ani jednej nocy całej nie przespała.. :dry::dry:

EWI to powodzenia u dentysty ;-) a co będziesz robić?

Daffi tak to jest, jak tak wcześnie zdecydowałyśmy się na normalne łóżka :-p z takiego dziecięcego przynajmniej sama by nie wylazła ;-)
Moja jeszcze w swoim życiu ani jednej nocy całej nie przespała.. :dry::dry:

aaa to wspolczuje. Julka mi od 4 tyg zycia spala cala noc tak do ok 9 miesiaca.
od wtedy zaczely sie jej wędrówki. i tak czasem zdarzy sie jej 3 dni w tyg spac cala noc a raz tylko 1 dzien w tyg czasem wcale.

ewi powodzenia:) grrr jak ja sie boje dentysty!

Agusia witam ponownie :-) super,że mdłości już minęły ;-) Ola ładne imię :-)

Anetka a ja bym chciała,żeby Maja na razie mogła z nami spać,bo wymiękam od tego nocnego karmienia na fotelu ;-) Ale to grozi przygnieceniem jej przez M ;-)

Moja wstała o 5:30:dry: Obudziła ją giga kupa :-DPadła na 15minut przez 8,ale znowu nie śpi.

reklama
Agusia witam ponownie :-) super,że mdłości już minęły ;-) Ola ładne imię :-)

Anetka a ja bym chciała,żeby Maja na razie mogła z nami spać,bo wymiękam od tego nocnego karmienia na fotelu ;-) Ale to grozi przygnieceniem jej przez M ;-)

Moja wstała o 5:30:dry: Obudziła ją giga kupa :-DPadła na 15minut przez 8,ale znowu nie śpi.

ja to ci wspolczuje.
mam pomysl... wez Maje do lozka a M wywal na fotel;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry