• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Ale naskrobałyście:szok:.

UMI wiem że taj jest ale niestety nie wszyscy się do tego stosują, i jak kiedyś byłam u rodziców i trzeba było ty na pogotowie z małym jechac to musiałam później dowozić ubezpieczenie... U nas nie wołali, ale jak z małym np do lekarza specjalisty szłam to też musiałam zawsze miec... Tak więc wole zawsze miec przy sobie Remułke i miec spokuj, tylko ze co miesiąc do ksiuęgowej trzeba latac :-/
ROX gratki dla Boo... Mnie kiedyś mój rozbroił jak zobaczył audi właśnie z boku i mi mówi że to Audi ja mówię że nie wiem, idziemy dalej i patrze że faktycznie i go pytam skąd wiedział, a on na to "po światłach poznałem" kiedyś jechało auto bez znaczka z tyłu i mi mówi że to takie i takie auto, ja go pytam skąd wie a on że po rurze poznał :szok:No i ogólnie teraz jak chodzimy do przedszkola albo na spacer to mnie zasypuje nazwami, kiedyś sie mnie pyta o jakieś auto co daleko było a ja mówie że nie wiem ale chyba jakiś peugot a on na to "nie wiem czy peugot ale napewno sedan" i w ten sposób się nauczyłam co to sedan :-p Tak więc poczekaj jeszcze troszke a poznasz wszystkie marki, bo ja to teraz tylko słysze: seat, citroen, renault (o jak naszy), mercedes, seat, alfa, volkswagen, skoda.... idt itp....

Co do wieku moich rodziców Mama w tym roku skończy 47 a tata 50... Mama urodziła moją siostre w tym samym wieku co ja młodego (niecałe 21l). Więc moja mama może się doczekac prawnuków jeszcze przed emeryturą ;-)

MŁODA GRATULACJE

EDIT
MALWINA zdrówka dla małej, oby szybko jej przeszło!
KASIEK zdrówka dla ciebie, ja sie wyleczyłam mlekiem z czoskiem... Jestem jak nowo narodzona (chociaż kaszel w nocy wraca)

Ostatnia edycja:
reklama
Malwina zdrówka dla Zuzi:)

Anetka
i Ciebie coś bierze??

KasiaF nie zapomnij że jutro jadę na uczelnię do ludzi... Jak mnie koleżanki z akademika kiedyś leczyły to przez tydzień nie mogłam zapachu czosnku z pokoju i od siebie usunąć i C nie zapraszałam...

Sali super stylizacja jejku ale te dzieciaki rosną ja myślałam że to na studniówkę:P

Ewcia fajny zestw:) na pewno będzie mu się podobał

Ja pitole ja Wam tu odpisuję a Domka jak zwykle coś mi z włosami robi myślałam że czesze czy coś ja dotykam a tu tłuste strąki właśnie nakłada mi odżywkę w postaci kremu BAMBINO!!!!!!!

;-) dziękuję dziękuję :-)

Z D... znamy się juz ok 6 lat :-) . Spisalismy sie na FB i tak sie zaczęło . ( oj gdyby nie ten FB xDD ) . Powiem Wam ze od początku naszej znajomości z nim cos mnie do niego ciagło . :-) . On jest poprostu cudowny ;-) :-) . NOrmalnie się zakochałam ! :-) . Opiekuńczy troskliwy a jakie ma podejscie do Rafałka . A mały wręcz za nim przepada . . Pomaga mi we wszystkim przy kapieli przy ubieraniu nawet i przy usypianiu . . :-):-) .

Z K. dalej walka . Sprawa jest w sądzie czekam na postepy podałam go o alimenty i chce tez ograniczyć mu prawa. Wyobraźcie sobie ze kasy wogole mi juz nie daje na dziecko wygraża mi ze jezeli " jaki kolwiek moj chłoptaś " zblizy sie do młodego to go zaj***. U młodego był ostatni raz 4 stycznia i to jeszcze siedział z dupa nic nie robił tylko TV oglądał bezczelny gnojek ! *(^&*(^*&%^*&%*7 MAĆ . przepraszam Was ale strasznie go NIENAWIDZE ! :-)

aha jeszcze chciałam zapytać snoopy matulu masz 9 letniego synka ! :-) powiedz mi jeszcze, jaka mloda jesteś i dlaczego pewnie w moim wieku :-D
a tak jeszcze taka prywata - jaki Twój obecny partner ma stosunek do Twojej dwójki dzieci ;-) i jak było od poczatku - bał się troszkę? pytam bo jestem w podobnej sytuacji ...
tylko mój synek ma 2 latka i jest mega zazdrosny - bije i krzyczy...

Hehehehe Gracjan jest Synem mojego M a Ala jest moją córką:-Dja bym musiała mieć 13lat żeby zajść z nim w ciążę a 14 jak bym go rodziła:-D Dzieciaki coraz lepiej sie dogadują ale zasada jest jedna, musza byc sami bo jak ktores z nas jest z nimi toi sie kluca itp, a jak jestesmy za drzwiamy to Gracek Ali wszystko pokazuje i tlumaczy, jak starszy brat, nawet razem graja:-D Ala zadaje pytania jak on gra a on jej odpowiada i zadowolony ze moze z siebie wydobyc emocje bo nas takie gry raczej nie pociagaja;-)

Jakie macie mlode mamy! :szok: Moja ma juz 56 czyli za 6 lat bedzie miala 62!
Liza moja mama ma 57 lat a tata 56:-D

Ja byłam pierwszym i ostatnim dzieckiem ( mam nadzieję :-D)

A co do finansów to mi ciężko cokolwiek zaplanować, J dostaje tygodniówki i nigdy nie wiem ile dostanie w następną sobotę, bo wszystko jest uzależnione od tego ile przepracuje... nie zarabia mało ale nic nie da się sensownie zaplanować...

Co do rodzeństa ja mam przyrodnie z pierwszego małżeństa mojej mam i tak Mój najstarszy brat ma 38lat, pozniej braciak 36 siorka 32:-D
Co do rodzeństwa normalnego Miałam o rok starsza siostrę ale jak miałam kilka mieś umarła.... Ja mam 24, braciak ma 22 a siorka 20:-D

Co do wypłaty mój też ma liczoną od tego ile przejedzie i nie co tydzien a co 2 ma wyplatę;-)

Co do wózka mi sie 3kolowy podoba i ten zloty kolor:-D uniwersalny:-D

Młoda jacz czytam to co teraz przechodzisz i widze sama siebie.... Takie same grozby itp mialam... co do alusiow nawet jak dostaniesz nie czekaj nie wiadomo ile jak nie zaplaci na na czas lec odrazu do komornika i nie zwlekaj!! Moj jak mial przysadzone przez rok zaplacil raz a ja sie ludzilam.... dowal w zgloszeniu koszty wieksze ze wiecej zadluzony bo sama malego utrzymujesz, a on mial w d... nie wachaj sie z takimi bydlakami trzeba stanowczo!!!:angry:

Ostatnia edycja:
sali super! ;) jak te dziewczyny wyrastają ehhh ;)
młoda super ze znalazłas szczescie;) a tamtym dupkiem sie nie przejmuj najwaazniejsze ze teraz jest oki i Rafałek tez czuje ze ktos jest obok ciebie :-) ciesze sie:-)

Liza Rafał jak widzi D... to zaraz się uśmiech wyciąga rączki do Niego i gryzie Go w nos :-) . Śliczny Widok :-)

Muszę Wam sie pochwalic ze młodemu wychodzi juz 4 ząbek ostatnia jedyneczka
biggrin.gif
. Zaczyna raczkowac i śmigac w chodziku
wink2.gif
biggrin.gif

reklama
Sali ja nie napisałam tego że wyzywająco ją zrobiłaś tylko właśnie tak dziewczęco skromnie i naturalnie i bardzo ładnie wygląda:) Po protu teraz tak jest bo pociągniesz maskarą założysz sukienkę i masz:)

Młoda
taaaa ciśnij K bo to bydlak nie z tej ziemi!!!! Ciesze się że Ci sie ułożyło:) Ile ma lat Twój wybranek napisz o nim coś więcej:) Gratulacje Rafałek to już duży facet:)

Snoopy to masz dużo rodzeństwa w sumie:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry