Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mała ma duży odruch ssania , i jadła by non stop bo płacz ( nie chce smoczka ) i zjada rączki ; ))) Z Cyców mi tak leci , że nie wyrabiam , często muszę małej z butli dawać bo nie nadąża .
ja też szczeniaka szukam
z tym że takiego jak ja chcę M nie...
ja bym jak zombiak była po takiej nocce
a ty jeszcze na MM zajrzałas
jak mu powiedzialam to sie wkurzyl bo mieszkaja 2 klatki dalej i az do mnie musieli zadzwonic a M na miejscu i nic nie wie...hejka;-)
Renata co to za piechol bo ładnie wygladaja też szczeniaka szukam
z tym że takiego jak ja chcę M nie...
...
Kurde no!!!! Ja własnie od polowy ciąży amstafa szukam gdzies niedaleko i za rozsadną cene... mam 7letnią sukę mixa pregowaną i nigdy szczeniaków nie miałaMatka to zwykły kundel, dla mnie tak do pól łydki siega, moze ciut wyzej, a ojciec? albo labrador czarny albo amstaf prązkowan.
Ł chcial dla Kamila ( brata ) tego amstafa zabrachahaha kiedyś mielismy prązkowanego i Ł rozpacza ze nadal by chcial.
Zostało im 5 suczek. w tym jedna po tatusiu prązkowanano sliczna.. ale suczka. jakby podrosla to bym psi pier...nik miala na podworku.
Ale Fikoł musi mu wystarczyć![]()
ale mi nogi w zad wchodzą. ale ciesze sie jak dziecie.
żadnemu psu się nie dała
moj czysty ascior
i już zaden inny pies nie da rady tej rasie i tyle
i kto jak to ty chyba wiesz ze z agresja maja niewiele wspolnego jak sa dobrze prowadzone;-)
a suczy nie chce bo sterylka tez troche kosztuje;/