reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy to masz wieczor wolny ;D a co do testu moze rzeczywiscie poczekaj jeszcze z tydzien jak @ nie przyjdzie a jak bedzie to zycze nastepnego owocnego cyklu ;*

MACIEJKA przez wtracanie sie innych, przez zorganizowanie wszystkiego i myslenie liczenie czy wystarczy nam na wszystkie oplaty przed weselem co poprostu robi sie coraz bardziej watpliwe... szef nie chce nam kasy wyplacic bo twierdzi ze nie ma, nie dostalismy przelewu od prawie dwoch miesiecy, a sam za tydzien jedzie na Cypr, wycieczka 27 tys koron...
OLCIA a no ba :p moim zdaniem dla czegos takiego nie ma wytlumaczenia, bo ona swoj dzien miala 18lat temu ;) az strach pomyslec co by bylo jakbysmy sie jednak zgodzili na to zeby rodzice z tesciami nam placili za wszystko...

Paulina-twój A. Robi "na czarno" ze szef tak kombinuje? Bo jeśli pracuje legalnie to na pewno można to gdzieś zgłosić.
Olcia-pozostaje mi tylko czekać:)

Paulinka tak na prawde nie myslimy o tym jak bedziy sie zachowywac jak nasze dzieci beda przed oltarz szly xd a z szefem to troche nie ciekawie

Happy uda sie do konca roku na pewno sie uda :)

Happy- trzymam kciuki ;)
Paulina- no to faktycznie nieciekawa sytuacja z kasa... Nam rodzice dolozyli, mama T dala kase a moi kupili mi suknie, zaplacili orkiestre, limuzyne i placili za rzeczy w miedzyczasie co sie kupowalo.. Maje tez oni ubrali, taka sukienka dla niej to 150zl masakraaa

Nie wien skad moje dziecko mA tyle sily.. Wstala o 8 nie spala w dzien zasypiala ok 18 ale jej nie dalam.. A po kapieli pelba energii i buszuje dalej..

Magda pamoetam ze chrztu Zu ze sukienki wlasnie tyle kosztowaly ale nam siostra kupywala :) a no to fajnie ze rodzice pomogli finansowo :) a Maja ma energie bo moze aie przestawia bo tyle bylyscie w PL ? A co do zabkow to nam tez smiesznie wychodza jedynki dwojki i czworki na dole i na gorze :D

Happy o widzisz ppzytywny myslenie to pol sukcesu :D

reklama
Olcia ja sie nie przejmuje jakoś super, bo każda różnica wieku ma swoje plusy i minusy, młoda jestem i jeszcze długo będę wiec tez nie mam sie co martwić

Do góry