reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia -ja nie śpię ale moje chłopaki tak
G
guest-1673535084
Gość
MACIEJKA przez wtracanie sie innych, przez zorganizowanie wszystkiego i myslenie liczenie czy wystarczy nam na wszystkie oplaty przed weselem co poprostu robi sie coraz bardziej watpliwe... szef nie chce nam kasy wyplacic bo twierdzi ze nie ma, nie dostalismy przelewu od prawie dwoch miesiecy, a sam za tydzien jedzie na Cypr, wycieczka 27 tys koron...
OLCIA a no ba
moim zdaniem dla czegos takiego nie ma wytlumaczenia, bo ona swoj dzien miala 18lat temu
az strach pomyslec co by bylo jakbysmy sie jednak zgodzili na to zeby rodzice z tesciami nam placili za wszystko...
OLCIA a no ba
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina-twój A. Robi "na czarno" ze szef tak kombinuje? Bo jeśli pracuje legalnie to na pewno można to gdzieś zgłosić.
Olcia-pozostaje mi tylko czekać
Olcia-pozostaje mi tylko czekać
Happy- trzymam kciuki 
Paulina- no to faktycznie nieciekawa sytuacja z kasa... Nam rodzice dolozyli, mama T dala kase a moi kupili mi suknie, zaplacili orkiestre, limuzyne i placili za rzeczy w miedzyczasie co sie kupowalo.. Maje tez oni ubrali, taka sukienka dla niej to 150zl masakraaa
Nie wien skad moje dziecko mA tyle sily.. Wstala o 8 nie spala w dzien zasypiala ok 18 ale jej nie dalam.. A po kapieli pelba energii i buszuje dalej..
Paulina- no to faktycznie nieciekawa sytuacja z kasa... Nam rodzice dolozyli, mama T dala kase a moi kupili mi suknie, zaplacili orkiestre, limuzyne i placili za rzeczy w miedzyczasie co sie kupowalo.. Maje tez oni ubrali, taka sukienka dla niej to 150zl masakraaa
Nie wien skad moje dziecko mA tyle sily.. Wstala o 8 nie spala w dzien zasypiala ok 18 ale jej nie dalam.. A po kapieli pelba energii i buszuje dalej..
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia-jak sie nie uda to spróbuję jak Dennis pójdzie do szkoły
Magda-fajnie ze rodzice pomogli, moi pewnie nawwt na ślub by przyjechali
Magda-fajnie ze rodzice pomogli, moi pewnie nawwt na ślub by przyjechali
Magda pamoetam ze chrztu Zu ze sukienki wlasnie tyle kosztowaly ale nam siostra kupywala
a no to fajnie ze rodzice pomogli finansowo
a Maja ma energie bo moze aie przestawia bo tyle bylyscie w PL ? A co do zabkow to nam tez smiesznie wychodza jedynki dwojki i czworki na dole i na gorze
Happy o widzisz ppzytywny myslenie to pol sukcesu
Happy o widzisz ppzytywny myslenie to pol sukcesu
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia ja sie nie przejmuje jakoś super, bo każda różnica wieku ma swoje plusy i minusy, młoda jestem i jeszcze długo będę wiec tez nie mam sie co martwić