reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy dokladnie tak jak piszesz ja to nawet za 10lat moglabym miec dopiero drugie dziecko ale czas plata czasami figle wiec nawet nie mysle co bedzie kiedys zyje tym co jest tu i teraz

reklama
hej..

mlodziez zasnela, Ł nadal auto sklada. tzn.. godzine temu jak dzwonilam to niby jeszcze 5 min i odpalają.. mam ochote isc tam do nich.. i przynaj,mniej opier.,,..ć. jutro ma mnie zawiezc na mazury.. kuźwa niewyspany bedzie.i tylko kawe wypije i spowrotem tu.. bo do pracy.. i oczywiscie jak niewyspany to ja gacie mam pelne.. boje sie wtedy z nim jezdzić. i zły jak osa.. a jak zly to mnie wkur.ia.

Co do imion.. dzieci. Kiedyś mowilam ze min. 3 dzieci bede miala. w sumie mam juz 4.. z tym ze dwojki nie dane mi bylo urodzić.Corka jest moim marzeniem. :) ale z 3 syna tez bede sie cieszyc. :)

jak nie uda nam sie w 3 cyklach to nie robimy na sile. do 40 mam czas :)

Juz myslalam ze trzydniowka u nas zawitała ale jak Kornelia mnie ugryzła cos mnie dziabnęło :-D idzie jej ząbek na dole po prawej stronie. Jeszcze nie wiem ktory to ;-)

Chwile temu dowiedzialam sie ze moj kolega umarł. Jestem w szoku. Szkoda ze w Piotrkowie Trybunalskim mieszkał. Tak to bym na pogrzeb pojechała. Ale z okolic Bieszczad tam jechac to drogi a drogi. Tylko nie wiem co mu sie stalo. Znajomi nic nie chcą powiedziec...
Dodatkowo cos jest ze mna nie tak. Około 2 tyg temu przestały mnie boleć jajniki. A bolały mnie z 2tyg. Zmieniłam tabletki z Harmonet na Mercilon. Te obecne o wiele lepsze. No i od 2tyg dzien w dzien boli mnie brzuch. A dzis plamiłam. Moj lekarz przyjmuje w czwartki a wtedy to juz planowo bede miala @... Super

Renata Twoje posty są dobre :D
Paulina a widzisz, ja właśnie lubiłam te przygotowania :) lubię na coś czekać :D

Lucy to masz przyczynę u małej :)
Może @? :(

Rodzice moi nas pytali czy maja dac w koperte czy oplacic.. wiec oplacili to przynajmniej mniej na glowie.. Ja chodzilam przed slubem z kartka i wszystko notowalam, co zrobilam wykreslalam. Potrafilam pojechac po cos do miasta, nie kupic i wrocic.. bo taki mlyn...

Happy- to nie masz zbyt dobrych relacjii z rodzicami.. i pewbie dlatego nie latacie do Pl.. bo rodzice S tu.. twoi nie zainteresowani wami... My dopiero w styczniu lecimy.. Booziu ocipieje do tego czasu... Kolejne swieta tutaj;//

Po slubie troche gorka sie zrobila z kasa i odkladamy ostro.
W szoku bylam bo swoich nie ruszalisny a z pieniedzy z kopert oplacilismy sale, kamere, fotografa, tort, ciasta. Bo nie chcieli zaliczek brac tylko wszystko PO..
Aa noo i nad morzem bylismy, duze zakupy do Uk zrobilismy i zostalo duzo wiecej niz zakladalismy..

Moje czorty w koncu spia...

Ojciec ciągle pracuje w Niemczech , ostatnio z nim rozmawiałam na Boże Narodzenie:( z mamą obecnie kontakt w miare normalny ale 5 lat z nią nie rozmawiałam, babcie by nie przyleciala bo twierdzi ze jest za stara i to by było na tyle a so ślubu i tak mi się nie spieszy do ślubu, na chrzciny tez nik nue przyjechał, na urodziby Dennis więcej życzeń dostał od moicj znajomych niz od rodziny, przykre ale prawdziwe.

Happy- przykre naprawde.... Ja z moimi jak nie gadam 2 dni to juz mysle czy ok u nich i esa chociaz napisac musze.

Renata- ty mi zawsze humor poprawiasz :p

Olcia- mialam wczesniej napisac z tymi zebami ze wlasnie tak smiesznie ida.. my 4 mamy po prawej stronie a teraz chy a beda szly z lewej ale za to 2 na dole brac i dwa kielki stercza :p
Zadowolona juz bardziej jestes ze Zuza poszla do zlobkA? a ile placisz? na snidania i obiady chodzi? w ogole od ilu mozna dac dziecko do zlobka?

reklama
Magda tak poszla jest 7 godzin sniadania i obiady je i od 6msc mozna dac dziecko do zlobka a czy zadowolona hmm Zuzia zadowolona tylko ja przezywam i jak ja oddaja to rycze ona jak na razie ani razu nie jaknela i jak juz na dole wozek zostawiamy wyskakuje i biegnie po svhodach ale z drugiej str duma mnie rozpiera jak panie ja chwala ale dpiero 2dni byla a place 400zl za 7h. Ja juz tylko pezy muciu moge sprawdzic czy jakies nowe sa bo gryzie maly szogun jakby palca miala odgrtzc

Do góry