reklama
hej..
mlodziez zasnela, Ł nadal auto sklada. tzn.. godzine temu jak dzwonilam to niby jeszcze 5 min i odpalają.. mam ochote isc tam do nich.. i przynaj,mniej opier.,,..ć. jutro ma mnie zawiezc na mazury.. kuźwa niewyspany bedzie.i tylko kawe wypije i spowrotem tu.. bo do pracy.. i oczywiscie jak niewyspany to ja gacie mam pelne.. boje sie wtedy z nim jezdzić. i zły jak osa.. a jak zly to mnie wkur.ia.
Co do imion.. dzieci. Kiedyś mowilam ze min. 3 dzieci bede miala. w sumie mam juz 4.. z tym ze dwojki nie dane mi bylo urodzić.Corka jest moim marzeniem.
ale z 3 syna tez bede sie cieszyc.
jak nie uda nam sie w 3 cyklach to nie robimy na sile. do 40 mam czas
mlodziez zasnela, Ł nadal auto sklada. tzn.. godzine temu jak dzwonilam to niby jeszcze 5 min i odpalają.. mam ochote isc tam do nich.. i przynaj,mniej opier.,,..ć. jutro ma mnie zawiezc na mazury.. kuźwa niewyspany bedzie.i tylko kawe wypije i spowrotem tu.. bo do pracy.. i oczywiscie jak niewyspany to ja gacie mam pelne.. boje sie wtedy z nim jezdzić. i zły jak osa.. a jak zly to mnie wkur.ia.
Co do imion.. dzieci. Kiedyś mowilam ze min. 3 dzieci bede miala. w sumie mam juz 4.. z tym ze dwojki nie dane mi bylo urodzić.Corka jest moim marzeniem.
jak nie uda nam sie w 3 cyklach to nie robimy na sile. do 40 mam czas
Juz myslalam ze trzydniowka u nas zawitała ale jak Kornelia mnie ugryzła cos mnie dziabnęło
idzie jej ząbek na dole po prawej stronie. Jeszcze nie wiem ktory to ;-)
Chwile temu dowiedzialam sie ze moj kolega umarł. Jestem w szoku. Szkoda ze w Piotrkowie Trybunalskim mieszkał. Tak to bym na pogrzeb pojechała. Ale z okolic Bieszczad tam jechac to drogi a drogi. Tylko nie wiem co mu sie stalo. Znajomi nic nie chcą powiedziec...
Dodatkowo cos jest ze mna nie tak. Około 2 tyg temu przestały mnie boleć jajniki. A bolały mnie z 2tyg. Zmieniłam tabletki z Harmonet na Mercilon. Te obecne o wiele lepsze. No i od 2tyg dzien w dzien boli mnie brzuch. A dzis plamiłam. Moj lekarz przyjmuje w czwartki a wtedy to juz planowo bede miala @... Super

Chwile temu dowiedzialam sie ze moj kolega umarł. Jestem w szoku. Szkoda ze w Piotrkowie Trybunalskim mieszkał. Tak to bym na pogrzeb pojechała. Ale z okolic Bieszczad tam jechac to drogi a drogi. Tylko nie wiem co mu sie stalo. Znajomi nic nie chcą powiedziec...
Dodatkowo cos jest ze mna nie tak. Około 2 tyg temu przestały mnie boleć jajniki. A bolały mnie z 2tyg. Zmieniłam tabletki z Harmonet na Mercilon. Te obecne o wiele lepsze. No i od 2tyg dzien w dzien boli mnie brzuch. A dzis plamiłam. Moj lekarz przyjmuje w czwartki a wtedy to juz planowo bede miala @... Super
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Lucypp-koniecznie idz d lekarza, przykro mi z powodu kolegi.
Renata-na pewno wam się uda ale masz racje nic na siłę
Renata-na pewno wam się uda ale masz racje nic na siłę
Rodzice moi nas pytali czy maja dac w koperte czy oplacic.. wiec oplacili to przynajmniej mniej na glowie.. Ja chodzilam przed slubem z kartka i wszystko notowalam, co zrobilam wykreslalam. Potrafilam pojechac po cos do miasta, nie kupic i wrocic.. bo taki mlyn...
Happy- to nie masz zbyt dobrych relacjii z rodzicami.. i pewbie dlatego nie latacie do Pl.. bo rodzice S tu.. twoi nie zainteresowani wami... My dopiero w styczniu lecimy.. Booziu ocipieje do tego czasu... Kolejne swieta tutaj;//
Po slubie troche gorka sie zrobila z kasa i odkladamy ostro.
W szoku bylam bo swoich nie ruszalisny a z pieniedzy z kopert oplacilismy sale, kamere, fotografa, tort, ciasta. Bo nie chcieli zaliczek brac tylko wszystko PO..
Aa noo i nad morzem bylismy, duze zakupy do Uk zrobilismy i zostalo duzo wiecej niz zakladalismy..
Moje czorty w koncu spia...
Happy- to nie masz zbyt dobrych relacjii z rodzicami.. i pewbie dlatego nie latacie do Pl.. bo rodzice S tu.. twoi nie zainteresowani wami... My dopiero w styczniu lecimy.. Booziu ocipieje do tego czasu... Kolejne swieta tutaj;//
Po slubie troche gorka sie zrobila z kasa i odkladamy ostro.
W szoku bylam bo swoich nie ruszalisny a z pieniedzy z kopert oplacilismy sale, kamere, fotografa, tort, ciasta. Bo nie chcieli zaliczek brac tylko wszystko PO..
Aa noo i nad morzem bylismy, duze zakupy do Uk zrobilismy i zostalo duzo wiecej niz zakladalismy..
Moje czorty w koncu spia...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ojciec ciągle pracuje w Niemczech , ostatnio z nim rozmawiałam na Boże Narodzenie
z mamą obecnie kontakt w miare normalny ale 5 lat z nią nie rozmawiałam, babcie by nie przyleciala bo twierdzi ze jest za stara i to by było na tyle a so ślubu i tak mi się nie spieszy do ślubu, na chrzciny tez nik nue przyjechał, na urodziby Dennis więcej życzeń dostał od moicj znajomych niz od rodziny, przykre ale prawdziwe.
Happy- przykre naprawde.... Ja z moimi jak nie gadam 2 dni to juz mysle czy ok u nich i esa chociaz napisac musze.
Renata- ty mi zawsze humor poprawiasz
Olcia- mialam wczesniej napisac z tymi zebami ze wlasnie tak smiesznie ida.. my 4 mamy po prawej stronie a teraz chy a beda szly z lewej ale za to 2 na dole brac i dwa kielki stercza
Zadowolona juz bardziej jestes ze Zuza poszla do zlobkA? a ile placisz? na snidania i obiady chodzi? w ogole od ilu mozna dac dziecko do zlobka?
Renata- ty mi zawsze humor poprawiasz
Olcia- mialam wczesniej napisac z tymi zebami ze wlasnie tak smiesznie ida.. my 4 mamy po prawej stronie a teraz chy a beda szly z lewej ale za to 2 na dole brac i dwa kielki stercza
Zadowolona juz bardziej jestes ze Zuza poszla do zlobkA? a ile placisz? na snidania i obiady chodzi? w ogole od ilu mozna dac dziecko do zlobka?
reklama
Magda tak poszla jest 7 godzin sniadania i obiady je i od 6msc mozna dac dziecko do zlobka a czy zadowolona hmm Zuzia zadowolona tylko ja przezywam i jak ja oddaja to rycze ona jak na razie ani razu nie jaknela i jak juz na dole wozek zostawiamy wyskakuje i biegnie po svhodach ale z drugiej str duma mnie rozpiera jak panie ja chwala ale dpiero 2dni byla a place 400zl za 7h. Ja juz tylko pezy muciu moge sprawdzic czy jakies nowe sa bo gryzie maly szogun jakby palca miala odgrtzc