reklama

Młode Żonki :D

Hej

Dziewczyny zycze by wam sie poprawilo w związkach.... ehhh
U nas są czasem kłotnie, ostre wymiany zdan ale jakos oboje dązymy do kompromisów, juz nie jest tak ze tylko ja to robie :tak:
Wika wsio najlepszego ;-)
co do usypiania to u mnie godzina 19:30-20 od urodzenia kazdego dziecka byla pora do spania i zawsze miedzy tymi godzinami kladlam ich spac :-) niewiem jak to zrobilam ze udalo mis ie ich wszystkich tak ustawic :-D fakt ze sie udalo ;-)
Gwiazdeczka jak tam?

Rano wstalismy o 7:15 jk nigdy :-D
Zaraz Miki pojdzie spac, no kolo 11 pewnie ;-) Z Hania troszke lepiej, odrywa sie :tak:

reklama
asienka- ja tez bardzo lubie serbie babydreams z rosmana

edysiek- w przedszkolu wolno pzytulac, ale w podstawowce w ktorej pracowalam juz nie, moj m na szczescie chce wiecej dzieci

aguska- wspolczuje pobudki, my o 6.00 mielismy heh

wika- u mojej malej w przedszkolu niestety nie ma pielegniarki, wszystkiego naj,

mama boo- bo faceci sa z Marsa heh, dzieki za wytlumaczenie co do lekow,

liza- ja tez klade Oliwke od urodzenia miedzy 19 a 20, ale z zasypianiem u niej to juz jest roznie

ja mam dzisiaj z m 5 rocznice slubu ale jakos nie mam ochoty swietowac, m nawet koszule ubral do pracy bo chyba o restauracji mysli a ja to najchetniej wrocilabym do domu i pod koldre sie zakopala i spala, a na restauracje jakos tak szkoda mi kasy

Witajcie!
:-)
Dopiero przed chwilka Ksawik usnał mi. Co do wieczora to kiedys juz o 18 byla cisza w domu. teraz to roznie z tym bywa.
wika - Wszystkiego Dobrego z okazji Twojego świeta!:tak::-)
martusia
- glowa do gory Kochana i 100 lat dla Was!!!!!!:-)
aguska - wspolczucia z ta 4.30!
GRA.fm :: Toruń :: konkursy :: Płeć Męska na GRA.fm
na 4 prosimy odawac wasze glosiki!

Ostatnia edycja:
witam mały zasnał także mam chwilke na bb, biegunka nadal trwa ale co dziwne mój ma wielki apetyt a wszedzie mówią ze jak zabkowanie to brak apetytu, także u nas ciagle am am a potem biegunka i tak w kółko ;/
ja tam głebokow serduszku tez bym chciała drugiego brzdaca jednak sprawy finansowe i relacje z mezem powoduja ze pewnie sie na to nie zdecyduje no chyba ze przydażyłaby sie wpadka jednak swiadomie napewno nie.
pani nauczycielce zycze wiele wytrwałosci z dzieciakami
4,30 skąd ja to znam mój dziś jednak wstał nieco wczesniej bo o 3,30 jednak po godzinie zasnał i pospał do 6,20 a teraz pierwsza jego drzemka i pewnie ostatnia także jestem ciekawa jak długo ona potrwa :p
miałam jeszcze cos napisac ale juz nie pamietam :P

Ja tak na chwilkę, zaraz zmykam do pracy!
Mama Boo właśnie jak pisała Martusia oni sa zupełnie iini od nas i czasem naprawdę ciężko pojąć o co im chodzi, chociaż pewnie oni z nami maja to samo ;-) Udanej roddzinej imprezki.
Martusia to najlepsze życzenia :-) A jak mąż chce świętować, to nie daj się prosić ;-)

kochane ,jak sie tylko z wami witam i uciekam..przepraszam,ze nie czytam was,ale nie mam do tego glowy :sorry2:..wszystko nadrobie albo wieczorkiem,albo przez weekend :tak:;-)
wczoraj mialam fachowcow,mieli zrobic prad w gniazdkach i piec..no i zrobili,ale cos spartolili,bo od wczoraj nie dziala mi kuchenka i piekarnik <mam na prad>..,a jak wymieniali rurke przy piecu,to chyba dostalo sie powietzre i teraz juz calkiem nie chce sie odpalic :angry::angry:..az mnie nosi takiego mam nerwa !!!:wściekła/y::wściekła/y:,mieli byc u mnie o 10,ale juz jest przed 13 a ich jak nie ma,tak nie ma..:angry:..za niecala godzine musze leciec do szkoly po smyki i mam nadzieje,ze jak wroce to oni sie pojawia i zrobia wszystko jak nalezy,bo jak nie,to chyba ich rozniose w poniedzialek..,ani obaidu zrobic,ani nic....fachowcy od siedmiu bolesci !!!
sciskam was mocno i do zobaczenia pozniej..;-)

Ja w kocu sobie wczoraj buty kupiłam, ale jakoś nie poprawiło to mojego samopoczucia... Czułam się w tym sklepie taka szara, gruba, bleeeee.
Dzisiaj na urodziny mi się też w ogóle nie chce jechać...

Madlen mam nadzieję, że "fachowcy" naprawili wszystko co mieli ?
Martusia wszystkiego dobrego dla Was. Poświętowaliście ?

Nie mam weny... Starszak jeszcze śpi i nie umiem się obudzić, bo on mnie zawsze napędza i energią zaraża.

reklama
witam :-)
fachowcy byli wczoraj i wszystko zrobili,ufff...a jaka radosc kiedy wszystko dziala ;-)
MamaBoo glowa do gory,nie jestes szara i gruba !!! i nie mowimy tak..:no::no: !!!,a co do relacji z mezem,&&&& zacisniete,aby wsio bylo dobrze ;-)..,moj tez zawsze po klotni zachowywal sie jakby nigdy nic i zawsze powtarzal.."robisz problem,gdzie go nie ma "..faceci maja inne myslenie niz my i na to nie ma rady,,,
Liza jak dzieciaczki ?,zdrowe /
Martusia troche spoznione,ale zycze wszystkiego dobrego z okazji Waszej Rocznicy Slubu !!!:tak::tak:
Gwiazdeczka problemy same sie nie rozwiaza,a rozmawialas z mezem..?,wiele mlodych malzenstw ma spory kryzys na poczatku wspolnej drogi..zycze jednak wszystkiego dobrego,abyscie doczekali razem jeszcze jednego szkrabika :tak:;-)
Asienka,do kiedy glosowac ?
milego weekendu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry