reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Jamam połowe szklanych i połowe plastikowych i trafił na szklana

Tygrysek1985
wrrr zaraz zwariuje mala znowu nie che spac a ze jestem sama to co 30 sekund musze do niej biegac i zero czasu w zwiazku z tym dla siebie mam wrrr
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
U nas chyba skok rozwojowy się zaczął (bo już nie wiem o co chodzi...). Tymek nawet jak był noworodkiem to się budził co 3 godziny mniej więcej, teraz co 2, czasem co 1,5 h. Wysiadam już... Dzisiaj o 4 wymiękłam i wzięłam go do nas, masakra jakaś, czuję się jak zombie... jeszcze dzisiaj szczepienie, boję się, że znów będzie tak płakał po nim jak ostatnio...
Aguska dlatego mam wszystkie z plastiku
Martusia o której Oli zasnęła ?
Liz super, że Pani tak Hanię wychwala. Zdolna dziewczyna ci rośnie :-)
Ja też jakoś nie czuję magii świąt :-(
Aguska dlatego mam wszystkie z plastiku

Martusia o której Oli zasnęła ?
Liz super, że Pani tak Hanię wychwala. Zdolna dziewczyna ci rośnie :-)
Ja też jakoś nie czuję magii świąt :-(
aguska2017
mama boo będzie dobrze ja też zawsze bardzo panikowałam przed szczepieniem ale jak mus to mus;-) to i tak miałaś dobrze mój baaaaardzo często od początku wstawał
ja to nawet nie wiedziałam która godzina jest
i po mnie było bardzo widać przemęczenie
martusia i o której oliwka ci usnęła?
ja to nawet nie wiedziałam która godzina jest
i po mnie było bardzo widać przemęczeniemartusia i o której oliwka ci usnęła?
MamaBoo wspolczuje tych nieprzespanych nocek..ale dasz rade ;-)i powodzenia na szczepieniu
a moje smyki dzisiaj maja ostatni dzien szkoly,koncza o 12,wiec za dlugo to w tej szkole nie sa ..szkoda,ze do piatku nie ma zajec..
za oknem pogoda taka,ze w ogole swiat nie czuc..zamiast sniegu jest szaro,buro,a temp.jakies 10st na plusie
,niby od piatku ma troche przymrozic,ale na snieg to ja chyba nie mam co liczyc
:-(
a moje smyki dzisiaj maja ostatni dzien szkoly,koncza o 12,wiec za dlugo to w tej szkole nie sa ..szkoda,ze do piatku nie ma zajec..
za oknem pogoda taka,ze w ogole swiat nie czuc..zamiast sniegu jest szaro,buro,a temp.jakies 10st na plusie
,niby od piatku ma troche przymrozic,ale na snieg to ja chyba nie mam co liczyc
:-(Edysiek
odkrywca
Dzisiaj stoczyłam wojnę z Angelą
O rajstopy, bo żadne jej nie pasowały, w pewnym momencie wyszłam z siebie
Mają dziś jasełka w szkole i ma białą sukienkę, to i rajstopki miały być białe, ale żadne jej nie podeszły. W końcu jekoś królewna się ubrała i zawiozłam ją, mieli dopiero na 10. Może i dlatego ja też byłam zła, bo zburzył mi się normalny plan dnia
Teraz mi trochę smutno przez to wszystko. A jeszcze dzisiaj już się nie będziemy widzieć, a jutro dopiero po 14, bo mam 1 zmianę.
Liza super, że Hania taka zdolna. Jeśli tak jest to chyba lepiej żeby poszła do 1 klasy, a nie drugi rok uczyła się tego samego.
Aguska u mnie przy ubieraniu 2 bombki się zbiły (też mam tak pół na pół) i to jak zwykle te najładniejsze
Mama Boo oby Tymek zaczął dłużej spać w nocy i bezstresowego szczepienia
Madlen u nas jeszcze jutro idą do szkoły.
U nas dzisiaj pada śnieg. Niby cały czas pada od rana, ale jest dość ciepło to większość się topi. A mogłoby zostać choć ociupinkę
Ja dzisiaj w końcu spakowałam prezenty.
O rajstopy, bo żadne jej nie pasowały, w pewnym momencie wyszłam z siebie
Mają dziś jasełka w szkole i ma białą sukienkę, to i rajstopki miały być białe, ale żadne jej nie podeszły. W końcu jekoś królewna się ubrała i zawiozłam ją, mieli dopiero na 10. Może i dlatego ja też byłam zła, bo zburzył mi się normalny plan dnia
Teraz mi trochę smutno przez to wszystko. A jeszcze dzisiaj już się nie będziemy widzieć, a jutro dopiero po 14, bo mam 1 zmianę.
Liza super, że Hania taka zdolna. Jeśli tak jest to chyba lepiej żeby poszła do 1 klasy, a nie drugi rok uczyła się tego samego.
Aguska u mnie przy ubieraniu 2 bombki się zbiły (też mam tak pół na pół) i to jak zwykle te najładniejsze
Mama Boo oby Tymek zaczął dłużej spać w nocy i bezstresowego szczepienia
Madlen u nas jeszcze jutro idą do szkoły.
U nas dzisiaj pada śnieg. Niby cały czas pada od rana, ale jest dość ciepło to większość się topi. A mogłoby zostać choć ociupinkę

Ja dzisiaj w końcu spakowałam prezenty.
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie!
My mamy tak jak aguska 50 na 50% bombek plastikowych. bedzie co bedzie. Trzymam kciuki,abi ofiar bombkowych nie bylo.
Liza - Zdolna Cora! Tylko pogratulowac rodzicom!
Mama Boo - wspolczuje nieprzespanych nocek i czestych pobudek! Trzymaj sie Kobito. Daj znac, jak po szczepieniu?!
Edysiek - ja 23.12 popakuje upominki!
Milego dnia!
My mamy tak jak aguska 50 na 50% bombek plastikowych. bedzie co bedzie. Trzymam kciuki,abi ofiar bombkowych nie bylo.
Liza - Zdolna Cora! Tylko pogratulowac rodzicom!
Mama Boo - wspolczuje nieprzespanych nocek i czestych pobudek! Trzymaj sie Kobito. Daj znac, jak po szczepieniu?!
Edysiek - ja 23.12 popakuje upominki!
Milego dnia!
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
My już po, Mały płakał straszliwie, ale krócej niż ostatnio. Cudnie uśmiechał się do doktora, a ten nie mógł wyjść z podziwu, że jest identyczny jak Oskar :-) Teraz śpi od 12 (z przerwą na szczepienie) i pewnie pośpi do 15. Waży 7 kg i doktor powiedział, że nie mamy się spieszyć z rozszerzanie diety, spokojnie poczekać do 6-tego miesiąca. Oskarowi dawałam już od 4-tego, wiele się zmieniło w tej kwestii.
Edysiek oj u nas też nie raz są wojny o ubieranie, więc wiem co przechodzisz, ale jak Angela wróci to na pewno będzie już ok.
Madlen a u nas dzisiaj pierwszy śnieg
Nareszcie :-)
Aguska ja w trakcie dnia jakoś funkcjonuję, tylko po takich nocnych przebojach najgorsze są poranki. Ciekawe jak będzie dzisiaj.
Zmykam kończyć obiad :-)
Edysiek oj u nas też nie raz są wojny o ubieranie, więc wiem co przechodzisz, ale jak Angela wróci to na pewno będzie już ok.
Madlen a u nas dzisiaj pierwszy śnieg

Nareszcie :-)Aguska ja w trakcie dnia jakoś funkcjonuję, tylko po takich nocnych przebojach najgorsze są poranki. Ciekawe jak będzie dzisiaj.
Zmykam kończyć obiad :-)
reklama
Tygrysek1985
mamaBoo duzo sily na nocne pobudki zycze eh pamietam jeszcze jaki ten okres byl ciezki
edysiek eh moja corka tez tak wymysla jak Twoja z ubrankami zwariowac czasem mozna eh te male damy
oliwka zasnela wczoraj po 21 3 godziny zasypiala a ja tym samym nie mialam nic z wieczora
dzisiaj wybieram sie na swiateczne zakupy eh jakos wolalabym miec ta kase bardziej w portfelu niz w lodowce
edysiek eh moja corka tez tak wymysla jak Twoja z ubrankami zwariowac czasem mozna eh te male damy
oliwka zasnela wczoraj po 21 3 godziny zasypiala a ja tym samym nie mialam nic z wieczora
dzisiaj wybieram sie na swiateczne zakupy eh jakos wolalabym miec ta kase bardziej w portfelu niz w lodowce
Podziel się: