reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

hejj

Liza,
super, ze angażujesz sie w sprawy szkolne. Jako nauczycielka, mogę Ci powiedzieć, ze nauczyciele bardzo doceniają rodziców zaangażowanych w to co się dzieje w klasie/ szkole. No i Hani pewnie też będzie miło, ze mama wie co sie dzieje u niej w szkole:tak::tak:

Aguska, mój też wstał o 7. Teraz śpi już od godz. to i ja mam chwilkę dla siebie (czyt. bb:-D:-D). CO do bałaganu to mnie to strasznie wkurza, bo ja lubie mieć wszystko poukładane, postawione na swoim miejscu, ale przy dziecku to nierealne. Wiecznie wchodzę na jakieś pokruszone herbatniki, a tu picie się rozlało a tu zabawki sie pod nogami pałętają, wrrrrrrrrrr :angry::angry::angry: na szczescie Igor nie otwiera mi szafek i nie wywala z nich rzeczy, bo chyba bym oszalała:-D:-D:szok::szok:

MamaBoo, nie dziwię CI się stanu zakochania w Małym Brzdącu:tak::tak::tak: Nic tylko chrupać te małe stópki :-D:-D

My dzisiaj z mamą zrobiłyśmy bigos i śledzie i na dzisiaj już koniec:tak::tak:

reklama
wika no ja mam tak samo ciagle cos na tej podlodze....
no ale cóż jak sie chciało mieć dzieci to trzeba przymknąć na te sprawy oko:-Dnic innego nam nie pozostaje:-D
moj oczywiscie nie spal:sorry2:

Aguska, mój wczoraj zasnął o 16.50:szok::szok::szok::szok::szok: po teleexpressie go wybudziłam, czyli spał jakies 25min a i tak usnał na noc o 21.30:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój ma przymułka myślałam że uśnie ale walczy:-D niech już lepiej w sumie nie zasypia przynajmniej wieczór będę miała dla siebie hehe
a Igor jeszcze śpi?u nas pierwsza 5 sie pojawiła dolna lewa dopiero kawałeczek a u was jak z zębami?

mój miał ostatnio katarek i przy myciu ząbków tam głębiej buntował sie i dziś jak sie z nim wygłupiałam otworzył swoja paszcze no i zauważyłam ta jedna ale to dopiero początek bo jest jej dopiero kawałeczek

Liza to tylko pogratulowac tak zdolnej corci :tak:;-)
ja w ciazy mialam duze brzuchy,z cora przytylam ok.14kg ale z synem to pobilam rekord...ok.30kg :szok:,ale znim to ja bylam glodna 24 na dobe :zawstydzona/y:,a dzieciaki moje wage mialy normalna,nie byly az tak duze..cora 3520,59cm.a syn 3710,56cm .
dziewczyny,nie czuje atmosfery swiatecznej :no:dzisiaj moja cora spiewala w tesco,az sie wzruszylam..ale to i tak nie pomoglo,aby poczuc magie swiat..pogoda na plusie..a swieta bez sniegu to nie swieta ..rok temu bylo u nas bialo,a teraz..pogoda feee..cieplo i pada...

aguska ona juz 3 lata nalezy do choru szkolnego i zawsze przed swiatami spiewaja w roznych miejscach,a tesco jest co roku ;-)ona tam wszystkich zna,bo jestesmy tam prawie codziennie na zakupach,bo mamy po drodze ze szkoly do domu .

reklama
Do góry