reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Wika niech maluszek rośnie zdrowo :tak:
Ja nie miałam żadnych dolegliwości w ciąży, jakby nie brak okresu to bym nawet nie wiedziała :baffled: Zero objawów, jakichkolwiek, tylko brzucho rósł i to do naprawdę pokaźnych rozmiarów :rofl2:

Aguska fajnie, że macie choinkę i w końcu mały dał sobie spokój z ozdobami ?

Mama Boo to fajny już musi być bobasek z Tymka :tak:

Martusia jak będziecie mieć słodkości na choince to może i Oliwka się skusi i coś skubnie ;-)

Angela też ma swoją choinkę w pokoju, malutka 70 cm, ale dla niej wystarczy :-)

Edysiek no co ty ciągle koło niej chodzi i sie czai:-D boje sie że wkońcu ja dosięgnie i zrzuci na siebie:szok: staram sie pilnować ale jego trudno upilnować:-D
edysiek a to wy macie 2 choinki tak?jedna u was a druga i Angeli?ja tak sobie myślałam że za rok jak mój będzie już bardziej rozgarnięty :-D to u nas wstawimy większa świeżą a tą mała co mamy teraz u Bartusia w pokoju ale to dopiero za rok

Edysiek - jest cudny, a ja w nim zakochana ;-) Najgorsze już chyba za nami, teraz już się dotarliśmy i rozumiemy bez słów :-)
Piszesz, że brzuch przy Angeli miałaś spory, ale Angela nawet dzisiaj to duża dziewczyna i jakbym nie wiedziała tobym nie powiedziała, że ma 8 lat.

Aguska mamy dwie :tak: Nie dało się inaczej ;-) U siebie mamy dużą 2 metrową sięga z czubem do sufitu. A Angela ma swoją małą. Też udało nam się ją kupić za niewielkie pieniądze, coś koło 10 zł.

Mama Boo jak się urodziła wcale nie była bardzo duża ( 3330 g i 54 cm). Teraz jednak jest wysoka, to po tatusiu który ma 188 cm :tak:

Nawet udało mi się posprzatać. Jutro pozmieniam pościel a przed samymi świętami jeszcze meble wypucuje na połysk, bo teraz to tylko kurze pościerałam.
Jeszcze u Angeli w pokoju trzeba kurze pościerać, ale liczę na to że ona to sama zrobi :baffled:

ja jestem na etapie prania ciągle pralka chodzi ja nie wiem skąd ja mam tyle brudnych rzeczy:errr:
posprzatlałam u bartka to znowu ma bajzel
u nas sprzątnęłam podloge no i znowu widać ślady jedzenia Bartka:-D
dobrze że wyjeżamy bo u mnie to chyba nigdy czystko nie będzie tak jakbym tego chciała:sorry2:
a wiecie jak mnie to wkurza wr...bo bym chciała żeby wszystko leżało tam gdzie ma swoje miejsce a tu zonk bo Bartuś otworzy komode i bach wszystko z komody z szuflad itp....
więc zaciskam zęby i udaje że mi to nieprzeszkadza

Witajcie!
Dzisiaj w planach cd sprzatania. Juz na szczescie jestesmy przy mecie.
Edysiek - Angela to sliczna i duza panna!
aguska - u nas ciagle bajzel. Robil czy nie robil i tak efent ten sam.
Milego dnia babeczki!

Hej

Widze temat brzuszków:) ja z Mikim miałam giganta :D 125cm w obwodzie :-D 11kg przytylam ale Miki sam wazyl 4070g ;-)

Ja dzis farsz na pierogi robie, potem wieczorem pierogi, padam... w szkole bylam, mialam rozmowe z Panią ze... Hania jak na p5 latke jest super zdolna,grzeczna i bardzo pojętna :tak: az milo bylo sluchac ;-) Pani mówi ze jesli chodzi o to czy póscic ja do 1 klasy od wrzensia to jak narazie jest za tym :) zobaczymy jak bedzie dalej...
No i podjelam sie pomocy przy choince w szkole 5 stycznia... troszke trzeba pomóc innym mamom, w czwartek wigilia i 4 mamy tez beda pomagac... ;-)

Musze odpoczac troszke, a jeszcze ciuchy do ulozenia ehhhhhh....

reklama
Liza to gratki dla Hanii super;-) a to fakt miałaś na prawde duży brzuch ja miałam 100w odwodzie;-) ale przy mojej drobnej budowie to i tak dużo:-D a Bartuś był maleńki bo 2600kg

Do góry