reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

hejj :)

weekend, weeekend i po weekendzie :-:)-:)-:)-(

Martusia, i jak po wypadzie?? Zadowolona???

Liza, trzymaj się i napewno niedługo będzie lepiej:tak::tak::tak:

Edysiek, w tym rooku już sie nie skuszę na te pierniczki ale w nastepnym napewno:tak::tak::tak: też często korzystam z tej strony :tak::tak:

ja choinki jeszcze nie mam.Koło środy pewnie ubierzemy:tak: ale mama na dole ubrała i Igor średnio nią zainteresowany :eek::eek::eek: ale to dobrze, bo myślałam, ze bedzie szalał jak zobaczy tyle światełek i ozdób:crazy::crazy:

Lecę pod prysznic i do juterka:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!:-)ale u was swiatecznie i przepieknie choinka pachnie! ja dzisiaj przepyszne ciasteczka pieklam. Popoludniu wpadlismy na zakupki.
Ja rowniez jestem za grupa, gdzie mozna sobie spokojnie porozmawiac i pochwalic sie pociechami.
martusia - to super ekologiczna choinka u Ciebie! Pozazdroscic! U mnie to raczej plastik i szklo kroluje. Choinke ubieram w czwartek.
Dobranoc babeczki!!!:-)

no skoro jest trochę dziewczyn co są za grupą to myślę ze spokojnie możemy założyć:tak:

Wika ​jak się czujesz???

hejka
my choinke ubieramy jak kupimy:-D my w tym roku sztuczna bo i tak wyjeżdżamy
wika mój bartek dorwał ostatnio ozdoby to wyrwać mu nie mogłam:eek: troche sie boje że jak ubierzemy to będzie szał:sorry:a jak sie czujesz?brzuszek rośnie?
pozdrawiam kochane

Martusia to musicie się napracować, żeby ubrać choinkę.
U mnie też tradycyjna jak u Asieńki czyli bombki ze sklepu. Tylko łańcuch mamy ręcznie robiony, taki kolorowy z kółeczek z wycinanek. Długo mi zeszło robienie go, Angela oczywiście zaczęła ze mną ale po czasie jej się znudziło i sama musiałam go robić :rofl2:

Ja też jestem za grupą :tak:

oj ja pamiętam jak byłam dzieciakiem to robiłam łańcuchy i ozdoby sama:tak:
jak Bartuś podrośnie też go nauczę;-)
wiecie dziewczyny że szukałam sztucznej choinki takiej malutkiej i nigdzie nie moge znaleźć tylko w nomi były ale cena mnie przeraziła:szok:

mykupilismy sztuczna choinka 2 lata temu na letnie wyprzedazy w carrefour 120cm. 1,22zł kosztowała :szok: ale w tym roku w koncu moge miec natuiralna, chyba mala juz do takiej dorosla, chociaz nigdy nie wiadomo bo ostatnio zjadla krede mam nadzieje ze choinki nie zechce zasmakowac
po imprezie supre tylko kiedy ja to odespie :-D

julita ja tez sie pisze na taka grupe

reklama
Do góry