reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
witam :-)
mamaBoo zdrowka dla was !!
liza tule mocno,a rodzinka sie nie przejmuj..wiem,jak to jest..ale nic nie zrobisz,a po co masz sie wkurzac..ja z moja nie mam kontaktu i zyje..;-)
marta zeszlo juz uczulenie ?,a swoja droga dziwna ta lekarka,zeby na uczulenie zapisac antyb. :szok:
tutaj w przychodniach nie ma czegos takiego jak dzieci zdrowe i dzieci chore..wszyscy sa w jednym miejscu..dzieci zdrowe i chore i do tego dorosli,ale nikomu to nie przeszkadza,ja juz tez sie przyzwyczailam :tak:;-)
asienka ten twoj synek to wyglada jak taka laleczka,super ma te loczki :tak:
edysiek ja tez ostatnio jestem zalatana,ale to norma przed swietami..zycze troche oddechu ;-)
wika jak masz mozliwosc,to odpoczywaj ile sie da :tak:
milego dnia :-)
aaa,wczoraj bylismy na swiatecznym koncercie w szkole,super bylo,w domu bylismy o 21..smyki na szybko cos zjadly,bo mi zglodnialy dzieci ,ubraly pizamki i w 5min ich nie bylo..taki spacer przed snem dobrze robi,bynajmniej nie ma marudzienia przed pojsciem do lozek ;-)

Hej
Martusia poszły fotki do Ciebie :-)
Liz czekam na nowe fotki. Jak dasz radę wysłać większego rozmiaru to byłoby super. Mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej...

Dziewczyny chyba zapracowane przed Świetami, bo prawie nikt nie pisze.

Madlen ja lubię te całe przygotowania do Świąt, nawet jak na nic nie mam czasu :tak: To oczekiwanie jest najlepsze.
To prawda do porzadków tak bardzo mnie nie ciągnie ;-) po prostu musi mnie najść chęć. Za to mogę przesiadywać w kuchni, bo to uwielbiam.
Dzisiaj robiłyśmy z Angela pierniczki :-)

MamaBoo dzieki za fotki super sa, zwlaszcza to z tymi cieniami
:tak:
kropeczki z cialka zniknely zostaly jeszcze na buzce, my dzis mielismy Wigilie w przedszkolu, Mikolajem byl Brat mojego m, dzieki Bogu, ze mala sie nie skapnela
laugh.gif

ja sie zegnam do poniedzialku, jutro firmowy wyjazd z m do spa, eh bede tesknic za Oliwka, ale taki relaks mi sie przyda, czas pobyc troche Kobieta
yes2.gif

reklama
Do góry