reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Martusia:szok::szok::szok::szok::szok: dzieci to mają teksty:-D:-D aż sie boje pyskowania Igora:szok::szok:

Aguska,
o której usnął Ci wczoraj Bartuś?? Igor nie miał wczoraj drzemki wiec byłam pewna że o 20.00 padnie jak kawka:tak::tak:ale gdzie tam??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:21.30:szok::szok::szok::no::no::no: ja nie wiem skąd te dzieci mają tyle energii:szok::szok:

Martusia, moja to dopiero potrafi się ze mną kłócić. Jednak nie jest tak źle, nakłóćimy sie razem, pokrzyczymy a zaraz się tulimy :-) Jakoś tak strasznie nie pyskuje, ale zdarza się jej jakiś nieodpowiedni tekst. Ale wystarczy moje piorunujące :wściekła/y: spojrzenie i juz wie o co chodzi i siedzi cicho.
Na razie staram się jej duzo tłumaczyć, rozmawiamy o wielu rzeczach, o obrażaniu innych też. Mam nadzieję, że jak będzie starsza, to nadal będziemy umiały dojść do porozumienia.

reklama
my bylismy dzisiaj u lekarza bo wysypka kiepsko znika, lekarka stwierdzila, ze ospa to na pewno nie jest, szkarlatyna tez to raczej nie jest bo oprocz wysypki nie ma pozostalych objawow, ale na wszelki wypadek kazala podawac antybiotyk i tu nie rozumiem, po jaka ch.... antybiotyk jak lekarz nie byl w stanie nic stwierdzic, najlepiej dac antybiotyk na odczepnego bez jakichkolwiek badan niepojete, na razie na pewno jej go nie podam poki nie ma temperatury, tylko z drugiej strony gdzie ja mam szukac rzetelnej pomocy skoro lekarz przepisuje antybiotyk na tzw. odczep sie!

Do góry