reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Madlen, brzuszek pogłaskany:tak::tak:;-) achh i jakie masz zdolne dzieciaczki :tak::tak::tak:

Edysiek, jestem już na L4, ale to siedzenie w domu mnie wykańcza:szok::szok: dlatego zrobiłam sie taka rozlazła:wściekła/y::wściekła/y: No i Twoje córa, też mała aktoreczka Ci rośnie:tak:

Martusia, masz Ci los.... jaki pech:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie wiem czy Wam się już chwaliłam, ale co tam najwyżej będzie dwa razy:-D:-D Mój mały lokator:-):-):-)

Zobacz załącznik 416047

Madlen, ja wiem ;-);-) i Ty sie doczekasz :tak::tak::tak::tak: Ja czekałam na niego 8 miesięcy.... Termin mam na 30.06/ 01.07

wika cudeńko;-)termin nie zly w najwieksze upały ale dasz rade;-)
ja padam ale jeszcze długi wieczór przede mna mały spał 2,5 h więc do 22 będzie świrował a do tego m ma wrocić z pracy koło 21 więc oj ciężko będzie

Wika piękne zdjęcie :-)
Madlen teraz woja kolej
Martusia a to pech, jak nie urok ... Oby udało sie szybko naprawić i oczywiście jak najtaniej

Ja dzisiaj przeszłam sama siebie. Umyłam okna, poprałam i porozwieszałam firanki, poskładałam pranie, ugotowałam zupę na jutro. A teraz córcia czeka, bo chce ze mną pograć na kompie. Moja mała pomocnica :-), umyła okna u siebie w pokoju (chociaż musiałam poprawić;-)) i jeszcze umyła naczynia, bo widziała że ja w biegu wszystko robię. To teraz reszte wieczoru spędzimy sobie we dwie.

wrzuc koniecznie zdjecie nowego image Ksawcia :tak:

Dziewczyny czy Wasze Maluchy tez tak pyskuja moja po tym jak polozylam ja spac mimo protestow powiedziala do mnie : BRZYDKA TA MAMA JEST

reklama
Do góry