reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

martusia - to niezla cena letniej choinki.Waro bylo!
aguska - super, ze juz macie choinke!
Ja narazie ozdob nie robie. Moze jak maly bedzie starszy to mi pomoze.
lece do obowiazkow.
Milego dnia!

reklama
Hej:-)
Julita, Aguska, dzięki, czuje się nadzwyczaj dobrze... zero dolegliwości ciażowych:szok::szok: tylko koło 15-16 łapie mnie spanie i nie ważne, czy się prześpię czy nie to potem do wieczora jestem dętka:szok::szok::-D A brzuszek już chyba rośnie, bo wczoraj musiałam juz założyc jeansy ciążowe bo w normalnych sie już nie dopinam:szok::szok:

Martusia, noooooo cena choinki powala z nóg:-D:-D:-D

u mnie choinka sztuczna, bombki szklane i sklepowe łańcuchy.... może jak Igor podrośnie, to razem będziemy coś tworzyć, bo samej to mi się nie chce:no::no::eek::eek::eek:

Dziewczyny potrzebuję przepisu na jakieś sprawdzone łatwe do zrobienia ciasto, byle nie kremowe. Mama robi sernik i ja mam zrobić jeszcze jedno, a pomysłu brak:eek::eek::eek::eek:

Galeria "Super pies, super kot" [GŁOSUJEMY!] - NaszeMiasto.pl

i prosiłabym o głosiki dla Meggy, kotki jednej ze Staraczek z wątku Mamuś 2012:tak::tak: Można oddać 5 głosików dziennie.

no i my już mamy ubrana chinke mały nawet zawiesił kilka bombek a jaki przy tym słodki...
potem zaczął głupieć turlać bombki szaleć z łańcuchami:sorry:
i póki co choinka stoi na komodzie a jak m przyjdzie to zobaczymy gdzie ja postawić
wika to śpij w dzień ja pamiętam przy Bartku też mnie muliło w dzień;-)no chyba że Igor ci nie pozwala spać:sorry:

Wika fajnie, że się dobrze czujesz :-) Niech rośnie brzusio zdrowo :-) Ale jestem ciekawa czy to chłopiec czy dziewuszka.
Aguska tania ta choinka:-) Fajnie, że Mały miał taką radochę. Nasz sam w tym roku umieścił gwiazdę na czubku (na drabinie :-D), dumny jak paw :-D
Martusia wyśpisz się kiedy indziej ;-) Och, zazdroszczę ci imprezy. Eko-choinka fajna sprawa :-)

Aguska, a gdzie tam pozwala!!!!!!!:no::no::no: co się położe, to Mały już przy mnie i "mama oć:-D:-D" nawet jak moja mama przyjdzie z dołu, zeby sie z nim pobawić to nie pozwala mi pospać:no::no: a na dół beze mnie nie chce iść:no::no:

Mama Boo,
też jestem ciekawa co sie w brzuszku kryje:-D ale przeczuć nie mam żadnych:no::no: ciąża do tej pory jest identyczna jak z Igorem, wiec może chłopak??? :sorry::sorry::sorry:

wika skąd ja to znam:-D mój to też mi rano nie pozwala nawet leżec no bo jak on wstał to dlaczego mama ma leżeć:eek: czasami tylko jak sie zabawi np układając klocki to mam wolne:-D
to ty kochana nie masz łatwo ale będzie dobrze;-)
mama boo o ja cie to super że był dumny;-) wkońcu to już duży chłopak nie;-)

Oj to ja się w ciąży dobrze miałam, prosiłam Oskara żeby się sam pobawił, albo puszczałam mu bajkę i już spałam ;-)
Ale dasz radę Wika :-)

Tymek się zaczął przekręcać na bok :-) A w sobotę jak mu Ry mówił głosem kaczora Donalda to się śmiał na głos :-)

witam
biggrin.gif

pojawiam sie i znikam,jak uda mi sie ,to wpadne wieczorkiem,ale nie obiecuje
sorry2.gif

buzka dla wszystkich
yes2.gif

reklama
wika to dobrze że się dobrze czujesz, to najważniejsze......ja koszmarnie znosiłam ciąże zwłaszcza pierwesze 3mc, tak wymiotowałam że schudłam 7kg dopiero w 4 mc zaczęłam przybierać:tak:

Do góry