reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Mama Boo :szok::szok::szok: dobrze, że już wszystko oki :)

Martusia,
życzę szybkiego rozwiązania problemów ;)

Liza, zdrówka dla Mikołaja

u mnie z rańca -18:szok::szok::szok: taki mały lajcik:-D:-D:-D

reklama
Witam :-)
U nas dzisiaj tylko -19, więc jeszcze nie jest źle :-p

Liza zdrówka dla Was.
Mama Boo dobrze, że wszystko się dobrze skończyło, opatrzność nad Wami czuwa :tak:
Ja też uważam, że z dzieckiem trzeba codziennie wychodzić na dwór, choć na chwilę.

Nadalka to oby się sprawdziło ;-)
Ja pamiętam, że sama bardzo chciałam dziewczynkę. Jak wyszłam od ginka po usg, to mój K. od razu wiedział po mojej minie, że będzie córeczka :-)

Zmykam do obowiązków, wczoraj nic nie zrobiłam, bo byłam w pracy od 8 do 16, nie lubię tak pracować bo cały dzień mam zrypany :crazy: Lubię moje 2 zmiany.

hej

dzis nocka lepsza juz byla :-)
Rano na dworze bylo -28 :szok:

A u was jak tam?
Na obiad barszczyk czerwony z ziemniaczkami ;-)

Liza u nas na szczęście tylko -19 było jak wiozłam dzieci do szkoły.
U mnie dzisiaj filet z mintaja w sezamowej panierce z ziemniaczkami :-)
Specjalnie zważyłam przed rozmrożeniem i po. No i dokładnie ubyło połowę. Przed było 1100 g a teraz jest 550 g :szok: No ale kupiłam na promocji po 7,99 to nie jest źle ;-)

liza ja pierdziele z ta temp u nas rano tylko minus 21 ale dla mnie to juz i tak rowno czy jest minus 10 czy minus 30 bo ja w kazdej temp ponizej minus 10 umieram
dzis w koncu zabieram Corke do domu hura

reklama
Do góry