• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Młode Żonki :D

ja czekam za moim M , będzie po 18:30 i potem muszę go do apteki wysłać po wodę morską dla Lenki .Ja jeszcze z językiem cienko i sama się nie puszczam na sklepy . Lenka zaraz wstanie , muszę sie pochwalić że dzis mamy w końcu słoneczko!!! byłyśmy już na jednym spacerku i chyba pójdę jeszcze na drugi jak mała wstanie , od razu mi się humorek poprawił jak pospacerowałam ;)

Gratulacje dla szkolniaków, przedszkolniaków :)))

ja dzisiaj jak Lenka pójdzie spać to znów siedzę w książkach do 22 ,a potem się mężem muszę zając hihi

Ostatnia edycja:
reklama
no i po odebraniu malej z przedszkola, caly dzien ladnie na wc sie zalatwiala, i to po raz pierwszy w zyciu bo wczesniej sie bala, i w domku po poludniu tez raz na wc zrobila, a do tej poty tylko nocnik, byla grzeczna i nie marudzila :szok: w przeciwienstwie do innych dzieci, a jutro twierdzi, ze tez idzie, a rano bardzo szybciutko pobiegla do sali i w sumie niezbyt ja interesowalo, ze Rodzice wychodza, moj maly dzielny skarb,

a tak cos do smiechu Wam jeszcze napisze, mowie dzisiaj rano do mojej malej, ze w przedszkolu Pani Jej da jesc, a ona mi na to - a Mama nie ma? :-D :-D :-D

witam
dziś słoneczko ładnie świeci ale jest tylko 13 st
m troche rano mnie wkurzył ale już jest ok
Liza i ci dostałaś już rodzinne?ja jak kiedyś pobierałam to też zazwyczaj opóźniali przelew:wściekła/y: a ja dostawałam całe 68zł:-D śmieszna kwota a później dostawałam jak byłam na wychowawczym kilka msc to razem 468zł.
w Polsce nie opłaca sie rodzić dzieci bo wszystko drogie i zero pomocy z zewnątrz a w innych krajach...
musiałam sie pożalić;-)
miłego dnia

aguska tak to juz niestety jest w naszym kraju, ja tez dostaje 68zl :-(ale gllowa do gory :-)

u nas dzis rano tylko 5,5 stopnia brrr

dzis u nas drugi dzien przedszkola, mala rano piszczala, ze chce spac, ale jak uslyszala, ze idzie do przedszkola, to od razu wstala i juz za brama przedszkola ucielka nam i do dzieci pobiegla heh, no i wczoraj zasnela w przedszkolu
shocked.gif
i teraz pisiu juz na wc robi w domu tez tak chce, gdzie do tej pory bala sie wc jak ognia
shocked.gif
laugh.gif

A ja nie wiem jaka u nas temperatura, bo się termometru jeszcze nie dorobiliśmy :-)
Martusia super, że Oliwia tak zachwycona przedszkolem. Nie powinno jej się już nic zmienić, chociaż z dziećmi to nic nie wiadomo. Oskar chodzi trzeci rok (można powiedzieć, że czwarty, bo jeszcze rok żłobka) i w zeszłym roku od kwietnia mieliśmy problemy z chodzeniem do przedszkola. Ale jak widać, wszystko minęło.
Aguska aż mi wstyd, że pracuję w MOPSie, choć to tak naprawdę wina ustawodawcy... Mnie marzy się siedzieć w domu z Tymkiem do września, żeby go za wcześnie do żłobka nie puszczać, ale 420 zł wychowawczego to kpina...
Delfin u was brzydka pogoda była teraz ? Studiujesz ?

mama boo to nie wina pracowników tylko właśnie jak piszesz ustawodawców ogólnie mnie wkurza że w Polsce tak jest ale cóż trzeba jako żyć.
a jak sie czujesz?termin tuż tuż:-)

Jak na ostatnich nogach :-)
Ale nie jest źle, staram się nie narzekać i cierpliwie czekać. Wytrzymałam 38 tygodni to wytrzymam i te 2 :-) Nie chciałabym tylko chodzić po terminie...

aguska my mieskzamy w lesie takze temperatura tez u nas inna, ale o 7 rano bylo 5,5 stopnia masakra jakas, niedlugo bedzie trzeba rano auto skrobac :-(

mama boo dasz rade jeszcze dwa tygodnie i bedziesz tulila Szkraba do piersi, a co ma byc chlopiec czy dziewczynka bo nie pamietam

reklama
Witam:-)
Dzis szalony ranek był, bo musialam dzieciaków wszystkich ogarniac i ze mną pojechali (tata pozyczyl auto) danielek zostalam z moją mama na rynku a ja wzielam mikolaja i Hanie i do szkoly ją podrzucilam ;]
Hania w swoim żywiole, usiadla w ławeczce, rozgoscila sie i pytala kiedy bedziemy sie uczyc? no kiedy bedziemy sie uczyc ;-) Nawet niewiem czy zauwazyla ze wyszlam :dry:
Już mamusia jej tak nie jest potrzebna :(((( nasza pępowinka sie wydłuza i wogole.... ale musze sie do tego przyzwyczaic i ze teraz juz bedzie tylko coraz gorzej :-D;-)

Na obiadek robię leczo :-D mniam, ale pachnie :-)
Miki spi, a ja doł ogarnelam, i najgorszy pierdzielnik wlasnie tam gdzie miki spi, wiec sprzatne dopiero jak wstanie :-)

martusia u nas bylo rano 9stopni ;]
Mama Boo no juz termin tuż tuż... ;-)
aguśka czemu az tak dużo dostawalas? :O jakies dodatki tak?
Ja rodzinne dostalam w poniedzialek, juz mi z tego niewiele kasy zostalo, akurat chyba na ubezpieczenie Hani ;]
Teraz w sumie jest na jedno dziecko 68zl - a na hanie bedzie juz wiecej bo konczy 5lat :tak: + my mamy dodatek na rodzine wielodzietną 80zl ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry