Tygrysek1985
Fanka BB :)
mama boo a tak z innej beczki jakie dokumenty trzeba do zasilku mieszkaniowego bo nam sie konczy i znowu nie pamietam co to bylo heh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Studiuje Ekonomie ,ale ogólnie nie wiem czy z tym wiazać przyszłośc , cześniej zachaczyłam fizjoterapie ale rok przebalowałam i potem były tego wyniki ;-)A ja nie wiem jaka u nas temperatura, bo się termometru jeszcze nie dorobiliśmy :-)
Martusia super, że Oliwia tak zachwycona przedszkolem. Nie powinno jej się już nic zmienić, chociaż z dziećmi to nic nie wiadomo. Oskar chodzi trzeci rok (można powiedzieć, że czwarty, bo jeszcze rok żłobka) i w zeszłym roku od kwietnia mieliśmy problemy z chodzeniem do przedszkola. Ale jak widać, wszystko minęło.
Aguska aż mi wstyd, że pracuję w MOPSie, choć to tak naprawdę wina ustawodawcy... Mnie marzy się siedzieć w domu z Tymkiem do września, żeby go za wcześnie do żłobka nie puszczać, ale 420 zł wychowawczego to kpina...
Delfin u was brzydka pogoda była teraz ? Studiujesz ?
Caly wor zwiozlam do chalupy. teraz pranie, prasowanie i noszenie! ;-)

i caly dom wysprzatalam;-) chodzilo mi ogólnie o to ze teraz im Hania bedzie starsza tym bedzie coraz bardziej samodzielniejsza... yhhh niewiem jak to wytlumaczyc;P
ehhhh
Widac ze @ sie zbliza
hehehehehe w nastenym tyg powinna byc równo za tydzien gdzies;-)

Mam nadzieje że bedzie miał dobrą nowine tzn że przelew wpłynął i jedziemy do PL dzisiaj