reklama

Młode Żonki :D

reklama
liza bo jak sie jest na urlopie wychowawczym a dochód nie przekracza jakiejś tam kwoty na rodzine to możesz dostawać 400zł tak było rok temu.ale niestety mi nie przedłużyła umowy moja była pracodawczyni i zostałam z niczym.fajnie że Hani sie podoba:-)

Martusia - syn Tymon :-) A u nas na Śląsku z tego co pamiętam (bo pracuję w zupełnie innych działach i z dodatkiem mieszkaniowym miałam do czynienia kilka lat temu) to na pewno dochód z ostatnich 3 miesięcy każdego członka rodziny, umowę najmu mieszkania bądź akt notarialny i wypisany wniosek. Ale najlepiej jakbyś się zorientowała u siebie w MOPS-ie, bo niby ustawa ta sama, ale biurokracja może być inna :-)
Liza ciesz się, że nie masz z Hanią problemów. Gorzej by było jakby płakała i od "spódnicy" nie chciała się oderwać.

A ja nie wiem jaka u nas temperatura, bo się termometru jeszcze nie dorobiliśmy :-)
Martusia super, że Oliwia tak zachwycona przedszkolem. Nie powinno jej się już nic zmienić, chociaż z dziećmi to nic nie wiadomo. Oskar chodzi trzeci rok (można powiedzieć, że czwarty, bo jeszcze rok żłobka) i w zeszłym roku od kwietnia mieliśmy problemy z chodzeniem do przedszkola. Ale jak widać, wszystko minęło.
Aguska aż mi wstyd, że pracuję w MOPSie, choć to tak naprawdę wina ustawodawcy... Mnie marzy się siedzieć w domu z Tymkiem do września, żeby go za wcześnie do żłobka nie puszczać, ale 420 zł wychowawczego to kpina...
Delfin u was brzydka pogoda była teraz ? Studiujesz ?
Studiuje Ekonomie ,ale ogólnie nie wiem czy z tym wiazać przyszłośc , cześniej zachaczyłam fizjoterapie ale rok przebalowałam i potem były tego wyniki ;-)

Dzisiaj u nas znów słoneczko ,normalnie nie wierze :-)

Witajcie piatkowo!:-)
Wrocilam niedawno z zakupkow. jestem bardzo zadowolona, bo udalo mi sie wyhaczyc kilka fajnym rzeczy na lumpkach, za niebagatelna cene 3zl na sztuce. :tak:Caly wor zwiozlam do chalupy. teraz pranie, prasowanie i noszenie! ;-)
My niedostajemy zadnej pomocy od Panstwa, bo niestety nam nie przysluguje. za duze zarobki ma malz.:baffled:
Martusia, Liza - dzielne te wasze dziewczyny!:tak:

Mama Boo ja sie ciesze z tego, pisałam ze nie przezywam samego faktu ze idzie do przedszkola i nie mam z tym wogole problemu, sam fakt ze dziecko wyfruwa z domu, na pol dnia jest pocieszajacy i dzis z tego skorzystalam by jutro sie byczyc:-D i caly dom wysprzatalam;-) chodzilo mi ogólnie o to ze teraz im Hania bedzie starsza tym bedzie coraz bardziej samodzielniejsza... yhhh niewiem jak to wytlumaczyc;P

Asienka masz farta na lumpki, ja ostatnio chodzilam i dupa, tego co szukalam nic nie bylo :dry: ehhhh

Heh, mój małż ma mnie juz dosc:-D Widac ze @ sie zbliza :-D hehehehehe w nastenym tyg powinna byc równo za tydzien gdzies;-)

ja czasami współczuje facetom tych babskich okresów :-D:-D:-D

my byłysmy dzisiaj na spacerku od ok 13 do 18 :-) super ,tylko padam ;) czekam za mężem bo cos go nie ma :baffled: Mam nadzieje że bedzie miał dobrą nowine tzn że przelew wpłynął i jedziemy do PL dzisiaj :-p

hejj :)

ja tylko na chwilę... zmęczona jestem dzisiejszym pierwszym normalnym dniem pracy :-(:-(

dobrze, ze już jutro wolne :-D

nadrobię Was jutro, bo teraz nie mam już siły... katar nie odpuszcza, ból gardła też nie :no::no: ehhh, jak co wrzesień jetsem przeziębiona

reklama
ja też się witam ,

pieniądze jeszcze nie wpłynęły ,więc nadal jesteśmy w DE . Mam nadzieje że dziś już w końcu będą ,bo musimy dowód od samochodu odebrać twardy .

buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry