reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hej Kochane ja jutro wyjezdzam na slynny sluzbowy wekend z moim m nad morze matko jak ja sie boje ze sie bedziemy klocic, chociaz moze wlasnie taki wyjazd bez malej jest nam potrzebny? mala juz ulokowana u moich rodzicow, zobacze ja dopiero we wtorek, to moje pierwsze takie rozstanie z nia, jeny jak ja to wszystko przetrwam...

wiktoria bede sie modlic za mlodego

wyjezdzajacym zycze udanego wekendu

a dla wszystkich utraconcyh maluszkow zapalam swiatelko *

a i nie piszcie za duzo, bo tam nie bede miala netu, co dam rade nadrobic we wtorek wieczorem heh

Heh za nami trudny wieczorek, ale i tak Junior poszedl spac przed 22. Zaliczam to jako sukces.:-)
Jutro niestety badz stety musze isc rano do kosmetyczki. Wykupilam ze Sweetdeala pedicure za 20 zeta, wiec polece sie upiekszyc. Mam jeszcze w zanadrzu kuponik na fryzjerke, ale wykorzystam go pozniej.
Lena - dawaj, dawaj te super przepisiki.:-D
A propo kuchni a zwlaszcza smakolykow dla lasuchow. Mam super stronke
www.mojewypieki.blox.pl
Polecam:laugh2:
sama wyprobowalam kilka przepisow i sa super!:tak:

Heh za nami trudny wieczorek, ale i tak Junior poszedl spac przed 22. Zaliczam to jako sukces.:-)
Jutro niestety badz stety musze isc rano do kosmetyczki. Wykupilam ze Sweetdeala pedicure za 20 zeta, wiec polece sie upiekszyc. Mam jeszcze w zanadrzu kuponik na fryzjerke, ale wykorzystam go pozniej.
Lena - dawaj, dawaj te super przepisiki.:-D
A propo kuchni a zwlaszcza smakolykow dla lasuchow. Mam super stronke
www.mojewypieki.blox.pl
Polecam:laugh2:
sama wyprobowalam kilka przepisow i sa super!:tak:
chętnie skorzystam:)

martusia to miłego wyjazdu;-)
u nas długi weekend bez rewelacji siedzimy w domu może sie gdzieś wybierzemy na jakiś wypad ale nigdzie daleko
pogoda zapowiada się w miare jak narazie słoneczko wyszło
a wy jakie macie plany?

Witam z kawką wybieram się zachwile do sklepu tylko kawusie pochłone..

U Wojtusia dalej tak jak było jedynie co sie dowiedziałam to to że jego życiu nie zagraża niebezpieczenstwo operacji mu nie robili krwawic krwawi dalej a lekarz ortopeda powiedział ze Wojtek jest 4 dzieckiem z takim przypadkiem.A więcej trzeba czekac

PS Wojtusiowi już lepsze wyniki wyszły krwawi też mniej.Teraz czekam na wiadomości od mamy

Ostatnia edycja:
witam z kawka,:-)
wczoraj u nas caly dzien padalo,myslalam ze jajo zniose..caly dzien spac mi sie chcialo,no masakra jakas..nawet kawa nie pomagala.
mam nadzieje,ze beda jakies dni bez deszczu,bo maz ma teraz urlop i mamy w planie male wycieczki,wiec mogloby nie padac.
Martusia oby wyjazd sie udal :tak:
wiktoria wazne ,ze nie jest z siostrzencem gorzej ;-)

witam z kawka,:-)
wczoraj u nas caly dzien padalo,myslalam ze jajo zniose..caly dzien spac mi sie chcialo,no masakra jakas..nawet kawa nie pomagala.
mam nadzieje,ze beda jakies dni bez deszczu,bo maz ma teraz urlop i mamy w planie male wycieczki,wiec mogloby nie padac.
Martusia oby wyjazd sie udal :tak:
wiktoria wazne ,ze nie jest z siostrzencem gorzej ;-)

No własnie :-) dobrze że już lepiej chociaż troszke

wiktoria teraz widze,ze edytowalas posta...,ze z malym jest duzo lepiej !! ciesze sie,zobaczysz bedzie wszystko dobrze,wyjdzie z tego,musi !!!trzymam kciuki,aby szybko wrocil do domku.

reklama
Do góry