aguska2017
Fanka BB :)
wiesz co oglądałam ja w tym jej programie i jakoś kobiety nie trawie wkurzała mnie ale fakt zna sie na gotowaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

chętnie skorzystamHeh za nami trudny wieczorek, ale i tak Junior poszedl spac przed 22. Zaliczam to jako sukces.:-)
Jutro niestety badz stety musze isc rano do kosmetyczki. Wykupilam ze Sweetdeala pedicure za 20 zeta, wiec polece sie upiekszyc. Mam jeszcze w zanadrzu kuponik na fryzjerke, ale wykorzystam go pozniej.
Lena - dawaj, dawaj te super przepisiki.
A propo kuchni a zwlaszcza smakolykow dla lasuchow. Mam super stronke
www.mojewypieki.blox.pl
Polecam
sama wyprobowalam kilka przepisow i sa super!![]()

witam z kawka,:-)
wczoraj u nas caly dzien padalo,myslalam ze jajo zniose..caly dzien spac mi sie chcialo,no masakra jakas..nawet kawa nie pomagala.
mam nadzieje,ze beda jakies dni bez deszczu,bo maz ma teraz urlop i mamy w planie male wycieczki,wiec mogloby nie padac.
Martusia oby wyjazd sie udal
wiktoria wazne ,ze nie jest z siostrzencem gorzej ;-)