reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Ćwiczę z tym Panem ;-) : 8 Minute Abs - YouTube , jeszcze do tego ćwiczę 8 minut na nogi i 8 minut na pośladki. Mam dzisiaj takie zakwasy, że nie dam rady ćwiczyć. Ledwo chodzę :-D
Madlen super sentencja w podpisie :tak: Napisałam na grupie moderatorek, zobaczymy co odpowiedzą.
Asienka o 12 w nocy to karmię Tymka na wpół żywa :-)
Liz a jak to jest z tym lakowaniem ? To muszą mieć wszystkie dzieci ? Bo Oskar ma wszystkie zdrowe, u dentysty w sumie dawno z nim nie byłam, bo nie ma potrzeby, ale może muszę się wybrać na lakowanie ?
Aguska żeby szybko przeszło ! Najważniejsze żeby Mały jak najwięcej pił.
Gwiazdeczka wszystkiego naj !

reklama
MamaBoo nie no nie wszystkie dzeiciaki maja lakowane zeby, Daniel ma bo ma pruchnice, Hania ma zdrowe zabki i nie miala lakowanych, dentystka kazala tylko przyjsc z pieciolatkiem bo jak zaczna szóstki wychodzic( moga wychodzic juz u pieciolatków badz u szesciolatków) to te szóstki trzeba jakos zabezpieczyc czy cos :-) o to tyle:-) takze na kontrole mozesz z Oskarem isc nic nie przeszkadza, ja z Hania co rok chodze :-)

No ja właśnie z nim rok temu byłam, bo ma maleńką brązową kropkę na jedynce, ale kazała myć Elmex i nie płukać buzi i się nie powiększa. Muszę z nim się znów wybrać, na kontrolę.

witam.
mój syn miał lakowane też zaczęło się od ciemnej plamki na jedynce na zalakowane 4 na gorze no nie zbyt ladnie to wygląda bo zostaja takie juz ciemne ale dalej się prochnica nie rozniosła wiec ok.niedlugo wybieram się z nim na wizytę tez chodzimy raz w roku:-)

poczytałam i widze że babeczki niektore ćwiczą :-)kurde ja od 3 miesiący sie przymierzam żeby steper ze strychu znieść ale jakos mi ciężko się zmobilizować :-(
kiedyś ćwiczyłam 6 weidera doszłam do 15dnia ...i chyba przesadzilam z ćwiczeniami i nie dalam rady dalej kontynuować ale bardzo polecam Aerobiczna szóstka (6) Weidera ♦ Dzień 1 - YouTube a moze razem będziemy ćwiczyły wtedy wieksza motywacja:-D:-D:-D

Ja już ćwiczę, a 6 weidera nie dla mnie niestety. Też próbowałam, ale nie dałam rady.
Martusia będzie dobrze :* My też ostatnio jakiś taki okres mamy, że się wiecznie kłócimy. Wiadomo-kasa...

Witam! U mnie ok.
Wczoraj miałam miłą niespodziankę, przyszła do mnie paczka, a właściwie paczuszka:shocked2:. Nie spodziewałam się żadnej, więc sie zdziwiłam. Okazało się, że to była książka Samotni Barbary Kosmowsiej, którą wygrałam w konkursie na Gadu Gadu. Konkurs był 2 miesiące temu, więc całkiem o nim zapomniałam, ale badzo sie cieszę :-)
Martusia ja jak przychodzę z 1 zmiany to też na nic nie mam czasu :tak: A wieczorem padam i jakoś nie mam już nawet chęci na czytanie. W tym tygodniu mam 2 zmianę, rano ogarniam dom, gotuję obiad i tez nie mam za dużo czasu. Za to jak wracam z pracy po 22 to moge spokojnie poczytać.
Życze szybkiego pogodzenia z mężem.
Ja z moim teraz sie nie widuję ( tzn. widze go w pracy jak już idzie do domu, tyle że my w pracy nie gadamy :-p ) więc nawet nie mam kiedy się z nim pokłócić :rofl2:

Madlen dobrze, że udało Ci się dogadać z córką :tak: A co planujesz jej kupić na gwiazdkę? Jeszcze coś do zabawy, czy już zupełnie w innym kierunku? W końcu duża panna z niej już :tak:

Aguska
to po raz kolejny zdrówka dla synka. Oby przeszło tak szybko jak piszesz.

Asieńka dla Twojego smyka też zdrówka

Liza ja w poniedziałek jadę z Angelą do dentysty, już dawno nie była więc musimy sprawdzić co i jak
A jak dzieciaczki? Wszystkie już zdrowe?

Gwiazdeczka to super, że impreza udana!

Mama Boo życze wytrwałości w ćwiczeniach, bo mi brakuje :zawstydzona/y: Ja ćwiczę callanetics. Nizbyt trudne, ale czuję po nich wszystkie mięśnie.

Gosiek 6 Weidera to nie lada wyzwanie :tak: Na razie nie dla mnie ;-) Może bliżej wiosny jak będę zupełnie zdesperowana :-D

Zmykam do obowiązków, a jeszcze do sklepu muszę się wybrać.

reklama
Do góry