reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

witam :-)
przed chwila spalilabym garnek,wsatwilam wode na ryz i poszlam na kompa,wchodze a tam pelno pary i wody ledwo na dnie :szok:
edysiek powiem ci,ze mamy problem z nasza ziutka,bo ona juz nie male dziecko a jeszcze nie nastolatka..jednym z prezentow jaki dostanie to bedzie nintendo3ds i do tego jakies 2-3gry,bo to wiem,ze jej sie spodoba i bedzie sie cieszyc,a co dalej..to nie wiemy..musze jeszcze ja podpytac,bo jeszcze tak dokladnie nie rozmawialismy z dziecmi ,co chca od nas na gwiazdke a co od gwiazdora ..,z synem to mysle ,ze nie bedzie problemu..bo on to jeszcze lubi auta,no i caly czas ta perkusja mu po glowie chodzi..;-)
MamaBoo to cwicz kochana,moze i ja sie do ciebie przylacze ;-)
Marta szkoda czasu na klotnie ,zycie jest zbyt krotkie
milego dnia

reklama
Właśnie jestem po kolejnej serii ćwiczeń. Boli jak jasna cholera i nie chciało mi się w ogóle ćwiczyć, ale jak zobaczyłam reklamę z Sochą (Rexona) i jej świetną figurę to szybko wskoczyłam w dres :-D

Edysiek ja bym z moim Małżem nie mogła pracować, nawet w jednej instytucji. Nie dość, że jestem zazdrosna a u mnie w pracy praktycznie same kobiety to chyba za dużo by go już było :-D
Aguska super, że Maluch wraca do zdrowia.
Madlen my chyba kupimy tą perkusję chyba, że znajdzie się coś innego. Co prawda Oskar w liście do "Dzieciątka" jej nie wymienił, ale wiem, że się strasznie ucieszy. A Tymek dostanie matę edukacyjną, ale też jeszcze nie wiem jaką...

hejj :)

Przepraszam, ze tak rzadko wpadam, ale dopadło mnie przeziębienie i czuję sie FATALNIEEEEEEEEEE :-:)-:)-( Głowa boli, zimno mi, woda non stop leci z nosa:no::no::no: nie mam już siły, strasznie osłabiona jestem:-:)-(

Lecę, no Igor tez coś nie w humorze i cały czas marudzi, ehhhhhhhhhhhhh

Wczoraj miałam miłą niespodziankę, przyszła do mnie paczka, a właściwie paczuszka:shocked2:. Nie spodziewałam się żadnej, więc sie zdziwiłam. Okazało się, że to była książka Samotni Barbary Kosmowsiej, którą wygrałam w konkursie na Gadu Gadu. Konkurs był 2 miesiące temu, więc całkiem o nim zapomniałam, ale badzo sie cieszę :-)
Liza ja w poniedziałek jadę z Angelą do dentysty, już dawno nie była więc musimy sprawdzić co i jak
A jak dzieciaczki? Wszystkie już zdrowe?
Super taka niespodzianka;-) ja poluje na takie dwa kubki serudzka za punkty na gadu-sonda :-) brakuje mi jeszcze z 15ptk :)
Dzieciaczki zdrowieją, Hania do szkoly dzis juz poszla, troszke jeszcze zdarzy im sie odkalsnąc ale juz bardzo malo :tak:

witam :-)
przed chwila spalilabym garnek,wsatwilam wode na ryz i poszlam na kompa,wchodze a tam pelno pary i wody ledwo na dnie :szok:
Tez raz ryz przypaliłam :-D niech zyje zgrabnośc :tak: :happy:

Martusia co sie dzieje? :-( ehhh

Witam sie.
No dzis troszke mialam roboty, i jeszczemusze odkurzyc ale mnie sie nie chce...
Maz od poniedzialku do pracy idzie! <jupi> :tak: zobaczymy jak to bedzie ..... fak t ze wogole cos znalazł na ta chwile, i kazda kasa sie przyda bo grudzien niestety bedzie ciezki;/ ale moze jakos damy rade..... prezenty dla dzieciaków juz ma skromne ale są :tak:

wika zdróweczka;-)
Liza u nas też prezenty raczej nie drogie będą nie ważne za ile ważne sa;-)
out ja osobiście nie używałam chusty ale słyszałam żer to fajna sprawa z tym że w waszym przypadku tylko do domu póki co bo zima:-D

MamaBoo u nas jest ten bol,ze dzieci dostaja prezenty tylko od nas i 'gwiazdora',wiec chcemy aby pod choinka bylo duzo..zeby smyki mialy radosc i mialy duzo zawiniatek ;-)
Liza fantastycznie,ze maz znalazl prace-oby byla jak najdluzej ;-)
Wika duzo zdrowka dla ciebie,teraz ci szczegolnie potrzebne :tak:trzymaj sie kochana ;-)

aguska dokładnie;-)
out ja tez slyszalam wiele dobrych opinni dla hust i sama chcialam zakupic dla Mikusia ale drogi interes byl wtedy jeszcze i jakos tak odlekałam to ;P
madlen tu chodzi raczej o prace na 2mies, bo od lutego ponoc maja przyjac M spowrotem tam gdzie pracowal w tym roku :tak: ale zobaczymy jak sie sprawy potocza:-)

Dobra dzieciaki spią ja czekam na meza i jakos go nie ma.... :dry: ehhhh

Witajcie!
Edysiek
- gratulacje szczesciaro!Masz teraz co czytulic!
mama Boo -niezla motywacja do cwiczen! Czemu ja takowej nie posiadam!
Liza - fantastycznie, ze maluchy czuja sie lepiej!
out - moje kumpeli chustowe mamuski, sa bardzo zadowolone. A u Ciebie jest Klub Kangura? Tam dowiesz sie wsio! Zdrowko!

A ja chora, chora i jeszcze raz chora. Rozlozylo mnie dzisiaj wczesnym wieczorem. Lepetyna boli i czuje sie rozbita.

reklama
madlen eh tez bym chcialamoc malej kupic worek prezentow, pamietam, ze moi rodzice jednego roku tez mogli sobie pozwolic na worek prezentow dla nas calytapczan ich byl eh super to wspominam, a co do ryzu, to ja ostatnio wstawilam mieso na zupe i poszlam spac heh
wika zdrowka
liza dzis juz troche lepiej z m ale to co jak sie wczoraj do mnie odezwal no to klekajcie narody, a dzis chyba probuje odpracowac bo demoluje kuchnie czytaj ustawia nowe meble
out chusta to ponoc super sprawa, ale nie wiem bo nie mialam heh
asienka zdrowka

dobra ide nadzorowac meza

Do góry