reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Witam!
Madlen ja już nie jeden garnek przypaliłam :-D
Mama Boo u nas też dużo kobiet, ale jakoś daję radę ;-) Ja z natury nie jestem zazdrosna.
Wika zdrówka życzę
Liza to super, że mąż znalazł pracę :tak:
Out ja myślę, że chusta to super sprawa :-)
Asieńka wracaj szybko do zdrowia
Martusia meble już ustawione ?

Dzisiaj mam jakis liryczny nastrój. Słucham starych kawałków a w głowie tysiąc myśli :rolleyes2: Trzeba się czasem oderwać od codzienności :rofl2:

reklama
Hejka

Martusia to super ze juz lepiej i nich idpokutuje a co tam? ;-)
Edysiek widze ze Ci juz malo zostalo do zrzucenia... co stosujesz ogolnie?

U mnie noc cala przespana:-)
Ide do pieca bo zimno ;//// trzeba napalic....

Liza najprościej mówiąc dieta MŻ :-)
A tak na serio to liczę kalorie i jem tak, żeby się zmieścić w 1200-1300 kcal na dzień. Całkiem zrezygnowałam ze słodyczy, ograniczyłam tłuszcze, nie smażę tylko gotuję lub grilluję. Ogólnie jem duzo mniej niż wcześciej i na pewno zdrowiej.
Przyznam, że czasem mam dość tej całej diety, ale przynosi efekty więc warto :tak:

Ja już zrobiłam spagetti, a ogólnie nie robię nic bo mi się nie chce :-p

Edysiek ja dzisiaj tez mam taki nastroj..zasypiam na stojaco..i nic mi sie nie che..:no: i chodze ostatnio nie wyspana..niby spie tyle co zwykle,a jednak..rano nie moge sie z lozka zwlec..
Liza to trzymam &&&,aby praca wypalila i byla dluzej niz 2m.;-)
MamaBoo wiadomo juz o co chodzi znaszym watkiem na fb ?

co do diet to ja jem wszystko na co mam ochote i czesto tylko w b. malych ilosciach, po pol bulki np. itd, mala miseczka chipsow zamiast paki itd, i jakos udaje mi sie jak na razie oscylowac ok. 46kg

u nas dzisiaj okropnie zimno, a ja myslalam, ze cieplo i sie za cienko ubralam do pracy brrr:no:

co do mebli to doly ustawione, nawet czesc umyta heh- pzez m! jutro przyjedzie moj brat i beda gory wieszac

Witajcie!
My dzisiaj na zakupki idziemy, wiec pewno jak dobrze pojdzie to jutro wieczorem do was zajrze. Rano ide do pediatry i zawiesc papiery do Gminyw sprawie pracy.
Noc byla straszna, maly budzil sie co chwile i plakal, mnie goraczka meczyla. Poprawy jako takiej nie ma. Ciagle dziasla czerwowe i krwawiace, a maly nie chce nic jesc. Latam z lyzeczka caly dzionek. W domu bajzel. Ach...:-(
Milego dzionka babeczki!

reklama
Witam i ja :-)
Ja już pranie zrobiłam (a nawet 2), powiesiłam. Pogoda dzisiaj ładna, więc trzeba korzystać :tak:
Posprzątałam, tyle że obiadu nie muszę gotować, bo jeszcze jest.
Byłam już w sklepie i bibliotece. Mama Boo pożyczyłam sobie Agathę ;-) Nie za duży wybór ma ta nasza biblioteka, siedzę tam pół godziny zanim znajdę coś dla siebie :rofl2: Tyle, że i tak od czasu do czasu dokupują nowe książki. I tak jak na małą wiejską bibliotekę jest dobrze.
Dodatkowo zorganizowali a właściwie Gminny Ośrodek Kultury przedstawienie dla dzieci. Wczoraj przyjechał teatr z Krakowa, Angela była i bardzo jej się podobało :tak: Przyjadą znowu 8 grudnia z przedstawieniem mikołajkowym :-)

Martusia trzymam kciuki za pomyślne załatwienie sprawy :tak:
Liza życzę poprawy nastroju

Do góry