reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Oliwka zlapala jelitowke wrrr

a ja jestem na etapie poszukiwania stroju karnawolowego na bal dla malej na 25 stycznia

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotar ja karmię piersią i jem niemalże wszystko. Oprócz mleka krowiego, bo mały ma nietolerancję mleka (nie mylić ze skazą). Przy Oskarze też miałam dietę ścisłą teraz uważam, że to zupełnie niepotrzebne. Trzeba tylko obserwować dziecko.
Edysiek zazdroszczę silnej woli. Moja minęła wraz ze starym rokiem ;-)
Liz dostałaś ?
Martusia zdrówka ! Pijcie probiotyk, trochę pomaga.

MamaBoo tak, napisąłam meila :) DZIEKI!!!:*
A mi jakos nie rpzeszła wena do cwiczenia i mam zakwasy az :D
martusia zdrówka, i równiez polecam priobiotyki... :*

Jutro pewnie nie zajrze, bo dzien pełwn wrażen,od 9:30 do 12 w szkole na choince bede z Hania, potem do ginekologa na kontrole pojade ;] ehhh

Witajcie.
Wczoraj i dziś miałam tak zakręcone dni że nawet nie było czasu kompa odpalić. Jutro tez nie lepiej będzie bo mamy zebranie Rady Rodziców.

Witam nową mamę-żonkę.

Martusia zdrówka dla Was. Oj panoszy się ostatnio strasznie ta jelitówka.

Liza udanej zabawy jutro i powodzenia u gina.

Mama Boo moja silna wola chyba z Twoją gdzieś zwiała:zawstydzona/y:

Przepraszam że tylko tyle ale nadrabiałam na szybko bo już mi dzieci o kolację smęcą.

Miłego wieczorka.

jak to założycielki wątku nie ma na grupie:szok::szok::szok::szok::szok: ??? A myślałam, ze jesteś, Liza :tak:
Julita szybciutko napraw tą naszą wpadkę:eek::eek:

Mama Boo, zadowolona będziesz z filmu:tak:

na razie tyle, bo Igor coś chce:crazy::crazy:
wpada naprawiona została w godzinę:tak::tak::tak:
a jeśli chodzi o grupę to pisałam że te które chcą należeć niech napisza ale już żadna nie napisała

Hej :)

wczoraj miałam pierwszą szczerą rozmowę z porcelaną, a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:no::no: mam naddzieję, ze wszystko sobie wyjaśniliśmy i już do tematu nie wrócimy:-D:-D

Dzisaij też nie za barzdo się czuję, dlatego cały dzień tylko Was podczytuję:zawstydzona/y:

Martusia, o jejj:-:)-:)-( przykro mi bardzo z powodu ospy:-:)-:)-( U mnie w rejonie też panuje:dry::dry:

Liza baw się dobrze na choince i powodzenia u gina :tak: a dzieje się coś, ze musisz zrobić przegląd podwozia??

Witam nową Żonkę :tak: Ja karmiłam piersią i Igor ma skazę białkową.... wiele jesć nie można, zwłaszcza na początku.... długo jadłam tylko ziemniaki, marchewkę gotowaną i udko:no: źle wspominam tamten okres:no::no:

no i wiecej nie pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jutro rano pojedziemy do lekarza, bo to wyszlo dopiero wieczorem

wika oj nie zazdroszcze tych spotkan z porcelana ja wczoraj tez mialam ale z innego powodu co 10 minut

Ostatnia edycja:
reklama
marta a skad wiesz,ze to ospa ?..szkoda byloby stracic prace,ale czasami nie ma innego wyjsca..choroba nie wybiera powodzenia,moze nie stracisz tej pracy &&&&
wika ja z cora cala ciaze wymiotowalam,masakra !!! zamiast tyc,ja chudlam..obys kolejne m-ce przeszla bez rozmow z porcelana ;-)
liza baw sie dobrze ;-)

Do góry