reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Witajcie!:-)

Ach... nalatalam sie na maksa. najpierw bylam na Foto Mamach, pozniej ponownie zarejestrowalam sie w UP.
mama Boo -wspolczuje nieprzespanej nocki!
Liza - hehehe usmialam sie! :-D:-DCudowne sa te dzieciaczki! Nasz rowniez wysluguje sie rodzicami, babciami i dziadkami!:-D

reklama
hejka

martusia... :*****
wika to czekamy na wiesci co tam w brzusiu ;-)
MamaBoo jak tam nocki???

Ja @ dostane yyyy............... 23 stycznia, wiec mam jeszcze troszke czasu :)

witajcie w ten okropny dzień za oknem tragedia dosłownie...............
martusia&&&&&&&&&& oby było ok;-)
mama boo właśnie jak Tymuś?
wika to i ja czekam na wieści;-)
reszte pozdrawiam

Witajcie!:-)
aguska - masz racke, aura nie ciekawa. Tylko w chalupie siedziec!:dry:
My dzisiaj na zakupki idziemy, wiec tak czy siak trza wyleźć z domu. Jak to mój synek mówi BUUUUU!:szok::-D
Martusia - bedzie dobrze! :-)
wika - czekamy na wiesci!:-)

Dzięki, że pytacie. U nas dzisiaj nie najgorzej, Mały obudził się o 00.30, potem o 3.30, a potem o 5. Chyba mu mija. Byłam dzisiaj w pracy napisać prośbę o przyznanie dodatkowego urlopu macierzyńskiego. 5 marca miałabym wracać... Zastanawiam się czy nie podawać Tymkowi wieczorem kaszki, może dłużej pośpi ?
Sorry, że tylko o sobie, ale zmykam na obiad. Potem wpadnę.

reklama
Dziewczyny, mam pytanie...

czy można zrobić gofry bez mleka???? Tzn. na samej wodzie?? BO mam straszną ochotę, ale jak zrobię na mleku to Igor nie zje
unhappy.gif
unhappy.gif

Do góry