reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
madlen gratki witaj w gronie ;-)

u nas tak w skrocie to tragedia z kasa, mala ma co chwile jakies wypadki w przedszkolu, teraz jest chora ale probuje bez antybiotyku ja wyleczyc

madlen -tak śledzę heh . Podczytuje byłe i aktualne słomiane wdowy bo temat jest mi aktualnie bliski .
Po drugie bardzo gratuluje !!! Mnie też od dłuższego czasu bieżę na drugiego dzidziusia ale mąż mówi zdecydowanie NIE bo sytuacja finansowana nasza jest średnia . Więc czekam aż nadejdzie TEN czas :-p:-)

buziaki , idę na spacer :-)

aguska co do przedszkola to w czw skakala w lazience w przedszkolu i uderzyla sie w umywalke, gorne 4 zeby luzne i rozcieta warga, w pt pogryzla ja kolezanka ale tak mocno, ze wyglada jakby ja pies pogryzl, no a od sb rozlozyla ja infekcja

brzuszek juz ladnie widac ;-)

delfin u nas gorzej niz zle z kasa no ale na dziecko sie zdecydowalismy bo potem bylaby zbyt duza roznica wieku miedzy dziecmi a mi sie instynkt macierzynski na maluszka otworzyl wiec co bylo robic heh

madlen ja do lipca słomianka bo musiałam wrócić do PL dokończyć studia bo takie jeżdżenie z doskoku było męczące i miałam problemy z nie obecnościami więc podjęłam decyzje że do lipca siedzę z młodą w PL a w lipcu po obronie do DE . Nie pisze w tych wątkach bo czuje się tak po między ;-)

martusia no z tą kasą to niestety tak jest . ja mam jeszcze czas bo młoda ma ponad rok więc myślę że się sprawa unormuje finansowa kiedys i młodej rodzeństwo sprawimy . Trzymam kciuki żeby u Was z kasą się polepszyło . A jak mąż ? bo pamiętam z początku tego wątku że dawał w kość

A gdzie jest nasza założycielka wątku ? Liza wracaj !!!

Madlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! weszłam dzisiaj na bb i na stronie głównej w przyszłych mamusiach grudniówkach wyświetla sie TWÓJ NICK!!!!!!!!!!!!!!! Jejku jak sie ciesze:-):-):-):-) GRATULUJĘ!!!! i życzę szczęśliwych 9 miesięcy!!!!!!!!!!

reklama
Aguska, u nas oki... z tym , ze mi jest juz coraz ciężej... ciaża przy dwulatku to jest hardcore:-D:-D:szok::-D:-D:szok::szok: Igor też ma zagrywki takie, ze głowa mała.... przeczekać trzeba i tyle:cool::cool: Miejmy nadzieje, ze minie:-D:-D

Do góry