reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Edysiek a bedziesz miala kogos do pomocy,czy sama wszystko robisz ?

a moja fasolka od wczoraj dala znac,ze rosnie u mamusi pod serduszkiem..albo mnie mdli,albo wymiotuje..buuu..apetytu brak a jak cos zjem to i tak za chwile laduje w toalecie..myslalam,ze 3dziecko bedzie inne,ale nic z tego..teraz moge powiedziec,ze czuje iz jestem w ciazy !!!! :tak::-D

martusia u mnie tez tak wieje niestety :no:
madlen wspolczuje mdlosci, ja naszczescie ich nie przechodzilam w zadnej ciąży... :tak: :-) kiedy masz wizyte u gina? ;-) czekamy na wiesci ;-)

Liza z ginem to ja zobacze sie chyba dopiero przy porodzie :-(,tutaj ciaze prowadzi polozna i jest zupelnie inaczej niz wpl.:-(
mam tylko nadzieje,ze bedzie dobrze..;-)
dzisiaj znajoma miala mnie zarejestrwoac do rodzinnego..bo generalnie jeszcze jest za wczesnie,zeby mnie przyjeli..bo tutaj ciaze uznaja dopiero od 12tc..ale ze mialam z Hubim problem,to moze przyjma mnie wczesniej..,ale na cud nie licze..:angry:,a miala dzwonic ona,bo ja tak dobrze nie znam jezyka..ale nie miala czasu..:-(moze jutro zadzwoni..,a jak nie to pojde sama w pon.i zaczne gegac..na razie to pozostaje mi czekac i miec nadzieje,ze nic zlego sie nie stanie......
caly czas pobolewa mnie brzuch jak na @..czy to normalne?,bo ja juz nie pamietam..:zawstydzona/y:...pki mnie lekarz nie zobaczy,to nie uspokoje sie..a w tej chwili jestem glebkiem nerwow..i moze przez to tez tak wymiotuje..

madlen z tego co ja pamietam to wlasnie przez ten bol brzucha myslalam ze to "ból na okres" a byla ciąża...;-)
Jezeli mocno boli to mozesz nospe wziac...
Kurcze ja bym nie dala rady byc w ciazy i nie wiedziec co sie dzieje w brzuszku :no: trzymam kciuki by wszystko bylo oki!!!!! :tak:

madlen kochana ty nie panikuj będzie dobrze zobaczysz ja ci już pisałam mnie też brzuch bolał:tak: i tak jak pisze Liza jak bardzo boli to weź sobie jedna Nospe:tak:;-)dasz radę kochana i się nie stresuj chociaż wiem że łatwo tk pisać ale masz tu wsparcie :tak:;-)
co do wymiotów oj ja to doskonale pamiętam.............

sorki,ze wam tak smece..ale jesli chodzi o moje dzieci to jestem slaba..,a ciezko byc spokojnym,jak nie wiadomo,czy wsio jest dobrze :tak:...poki mnie mdli,to bynajmniej wiem..ze dzidziolek rosnie ;-),wiec moge wymiotowac od rana do nocy :-D
ale wsparcie sie przyda i to bardzo..a niestety .. oprocz meza i dzieci nikogo nie mam...:-(wiec tym bardziej potrzebuje waszego wsparcia :tak:

sorki,ze wam tak smece..ale jesli chodzi o moje dzieci to jestem slaba..,a ciezko byc spokojnym,jak nie wiadomo,czy wsio jest dobrze :tak:...poki mnie mdli,to bynajmniej wiem..ze dzidziolek rosnie ;-),wiec moge wymiotowac od rana do nocy :-D
ale wsparcie sie przyda i to bardzo..a niestety .. oprocz meza i dzieci nikogo nie mam...:-(wiec tym bardziej potrzebuje waszego wsparcia :tak:

będzie dobrze , bratowa mojego M też rodziła na wyspach i było ok . Jest inaczej ale nie znaczy że gorzej ;-)

trzymamy kciuki

reklama
moja mama byla z oliwka ulekarza pod wieczor ma zapalenie pluc i oskrzeli a w dodatku jestem sama z mala do srody nie wiem jak damy rade

Do góry