Tygrysek1985
Fanka BB :)
u was tez dzis tak zimno i lalo?? a ja musialam na dwor wyjsc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-) kiedy masz wizyte u gina? ;-) czekamy na wiesci ;-)
,a miala dzwonic ona,bo ja tak dobrze nie znam jezyka..ale nie miala czasu..:-(moze jutro zadzwoni..,a jak nie to pojde sama w pon.i zaczne gegac..na razie to pozostaje mi czekac i miec nadzieje,ze nic zlego sie nie stanie......
...pki mnie lekarz nie zobaczy,to nie uspokoje sie..a w tej chwili jestem glebkiem nerwow..i moze przez to tez tak wymiotuje..
trzymam kciuki by wszystko bylo oki!!!!! 
i tak jak pisze Liza jak bardzo boli to weź sobie jedna Nospe
;-)dasz radę kochana i się nie stresuj chociaż wiem że łatwo tk pisać ale masz tu wsparcie
;-)
...poki mnie mdli,to bynajmniej wiem..ze dzidziolek rosnie ;-),wiec moge wymiotowac od rana do nocy 

sorki,ze wam tak smece..ale jesli chodzi o moje dzieci to jestem slaba..,a ciezko byc spokojnym,jak nie wiadomo,czy wsio jest dobrze...poki mnie mdli,to bynajmniej wiem..ze dzidziolek rosnie ;-),wiec moge wymiotowac od rana do nocy
ale wsparcie sie przyda i to bardzo..a niestety .. oprocz meza i dzieci nikogo nie mam...:-(wiec tym bardziej potrzebuje waszego wsparcia![]()