reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

madlen właśnie taka wiosna jest w kratkę:-D
patrzyłam na prognozę pogody mimo że codziennie zaglądam co tam zapowiadają to i tak im do końca nie wierzę.I ciągle się zmieniają prognozy ale ponoć w przyszłym tygodniu ma być już ciepełko:tak:

reklama
hej

martusia super brzus:))))
madlen juz 8tc:D hehe chwila i bedzie ten 12tc;))) trzymamy kciuki za wizyte i daj znac koniecznie.

Ja sie mecze z @, przyszla w nocy i porazka.... moge tylko lezec... :dry: do tego hania ze szkoly wrocila i jest chora, lezy teraz ehhhh, gardlo ja boli i senna jest;/

liza kobiety maja przerypane,ty biedna meczysz sie z @,a ja z mdlosciami :-D
po wizycie dam znac,na pewno..ale to jeszcze troszke,teraz we wtorek mam polozna ;-)
dobra ja uciekam,milego popoludnia ;-)

My już po egzaminie do komunii, oczywiście zdany.
Katechetka ich pytała z modlitw, przykazań i takich tam, ale nasz ksiądz i tak co roku dzieciom przed komunią egzamin robi.
Najpierw mnie zwalił z nóg pytaniem co to jest sakrament a tego to ja sama nie wiem, a co dopiero dziecko. No ale wymieniła sakramenty, powiedziała do jakiego przystępuje i ok. Potem jeszcze pytał formułkę spowiedzi i na końcu czy się modli i było po egzaminie.

A ja taka głodna byłam, że szok Bo w domu obiadu nie zjadłam tylko od razu poszłyśmy.
Jak wracałyśmy do domu to kupiłam sobie wątróbkę. Usmażyłam z cebulką pyyycha.
I wstawiłam ziemniaki na kopytka.

Madlen to super, że masz już termin na usg :-)

Liza współczuję @ i życzę zdrówka dla Hani.
Angela też chora, do szkoły nie chodzi, ale na egzamin musiała iść.

Aguska ja też już tego ciepełka nie mogę się doczekać

Hej dziewczynki :-)
Martusia oj znam ten ból nerek w ciąży - przy obu chłopcach miałam problemy :-(
Wika ty za chwilę będziesz podwójną mamusią :-) Jak się czujesz ?
Madlen na pewno wszystko będzie w porządku, nie martw się mamusia. A dzieciaki już wiedzą, że będą miały rodzeństwo ?
Edysiek egzamin do Komunii - czego oni jeszcze nie wymyślą ? Dla mnie to jakaś paranoja...
Liz Hania już lepiej ?

U nas tak sobie - ja w końcu jestem na wychowawczym, załatwiam w MOPSie żeby dostać choć te 550 zł. Tym pełza do przodu i jest niesamowity. Oskar zapisany do szkoły, ja się trochę obawiam jak to będzie, ale Małż mnie uspokaja. Jakoś leci. Teraz coraz cieplej i całe dnie na dworku jesteśmy.

mama boo to fajnie że u was się układa gratki dla Tymonka ,jaki on już duży:-Dczas leci...
Wika kurcze odezwij się i napisz co tam u was?

A my dziś mamy w planach dłuższy spacer ale wszystko zależy od pogody
póki co nie jest zła ale gdyby słonko wyszło byłoby lepiej:tak:
A u nas ogólnie tak sobie ważne jednak że mały nadal nie choruje tylko szaleje:-D

witam
ledwo żyję od środy wieczorem dopadła mnie jakaś okropna choroba:( wczoraj już musiałam zgłosić się na ip by mi trochę kroplówek i leków przeciwwymiotnych dali:(bo już byłam prawie odwodniona
dziś już mi tylko głowa pęka, ale jest ciut lepiej

martusia śliczny brzuszek:)

reklama
Mama Boo to super, że jesteś jeszcze w domu.
U nas z komunią nie jest tak źle, dzieci mają tylko krótkie spotkania raz w tygodniu a tak to spokój.

Julita zdrówka

Angela też kaszląco smarkająca :crazy: wiosna :hmm:

Do góry