reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

witam sie i ja, mala w przedszkolu, ze tez jej sie chcialo o 5 wstac, jak zadzwonil budzik to jeszcze spala, ale jak m ja zaczal ruszac czy idzie do przedszkola to z ochota wstala, o 5.30 byla juz w przedszkolu, na szczescie nie sama, bo byla jeszcze jedna dziewczynka, jak dla mnie mogla zostawac w domu poki m ma na 6ta, no, ale wczoraj bardzo plakala, ze tata jej nie wzialdo przedszkola to dzisiaj ja obudzilismy, za to ja bym najchetniej caly czas spala

zaraz poszukam fotki ostatniej, tydzien temu robilam

o prosze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia jaki piekny brzusio :-) No i dość spory :tak:

Liza no u nas rano też zimno było, jakiś -2 było jak jechalm do pracy (rowerem:-p)
Ja wczoraj kwiatki dopiero posiałam, to jeszcze nie pomarzną.
A warzywa mam przykryte włókniną.

Moja Angela coś przeziębiona, to do szkoły nie poszła i jutro też jej nie puszczę niech się kuruje. Tym bardziej, że jutro o 15 ma egzamin do komunii, to prosze o kciuki ;-)

Marta super brzucholek :-) i duzo zdrowka,bo co czytam to caly czas cos ci dokucza w tej ciazy
a u nas wsio dobrze ;-) 4 dni mnie albo mdli,albo wymiotuje i 4 dni w ogole nie czuje ze jestem w ciazy :-D,ta ciaza jest zupelnie inna niz dwie poprzednie...maz sie smieje ,ze moze teraz blizniaki beda ...:-Dwe wtorek mam spotkanie z polozna no i czekam na 1sze usg,wtedy juz bede spokojniejsza..,jedyne co teraz jest niedobre to moje cisnienie..mam dosyc wysokie,ale to moze byc troszke z nerwow..bo nie wiem co z moim dzieciatkiem :no:,ale mysle,ze jak juz sie dowiem to sie ciut uspokoje i wtedy moze cisnienie sie unormuje ;-)
sciskam was mocno ;-)

dziewczynki ja podejrzewam,ze mnie tylko polozna zobaczy i moze jakies badania zleci..tutaj ciaza zaczyna sie dopiero od 12tc,wczesniej jak cos sie dzieje..zostawiaja naturze..ale brzuchol nie boli,plamien nie mam to mysle,ze wsio oki..tylko nie wiem czy w tej ciazy znowu bede miala przeciwciala...ale jak zrobia badania to sie dowiem...wsumie z mlodym tez mialam,a dzisiaj chlop jak dab,wiec jestem dobrej mysli ;-)
Marta ja z cora wymiotowalam cale 9miesiecy !!!!,nawet nim polozyli mnie na porodowke musialam kibelek przytulic :tak:

madlen wiec jestem dobrej mysli
wink2.gif

i tak trzymać ;-)

reklama
a ja juz 3dzien jestem bez kawy i jakos dziwnie mnie do niej nei ciagnie :-D
dostalam dzisiaj list ze szpitala i 2maja mam spotkanie i bede miala usg !!!:happy2: mam nadzieje,ze wsio dobrze bedzie z moim dzidziolkiem ;-)
sciskam was mocno...
agus u na stez dupna pogoda,pada,wieje..zimno brrrr
GDZIE TA WIOSNA ????

Do góry