reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Edysiek zazdroszczę wesela;)Też bym pochulała;P
Julita ja je ostatnio jad la i dla mnie jak wata nie smakowały mi;(wolę już mrożone truskawki od tych które są w biedronce;)

u nas dzis zmino jak zima, m wstawal o 5 do pracy i mnie obudzil czy ma budzic mala do przedszkola, zal mi bylo mala budzic no to mu powiedzialam, ze nie, bo wczoraj dopiero o 22 zasnela, tymczasem Oliwka obudzila sie o 5.30 z placzem, ze Tata bez niej pojechal i juz nie zasnela z tych emocji, i badz tu czlowieku madrym :rofl2:

liza nerki hm nie wiem od czego, bola jak piernik i ciagle mam w moczu jakies swinstwa
edysiek super, zewesele udane, to bylo tej przyjaciolki? my idziemy na wesele 12 maja

martusia a co lekarz na te bakterie w moczu?bo chyba o to ci chodziło pisząc świństwa;-) antybiotyk bierzesz?i jak ogólnie się czujesz?brzuszek rośnie?
Wika odezwij się i napisz jak tam ciąża i jak Igorek?

U nas niby słońce świeci ale bardzo zimno byliśmy z małym na spacerku ale ja tam zmarzłam więc długo nie chodziliśmy.

Martusia tak to to co kiedyś pisałam. Cos w tym jest, że jak się nie chce iść to potem zabawa udana
Zdrówka życzę.

U nas dzisiaj trochę słońca :-)
Idę na chwilę na ogródek.

aguska tak mam bakterie w moczu co chwile i juz ktorys antybiotyk na to, brzuszek rosnie, a czuje sie slabo niestety
edysiek bo to chyba tak jest ze jak idziemy z checia to nastawiamy sie czesto jak super bedzie i potem okazuje sie, ze nasze oczekiwania byly zbyt duze, a jakidziemy niechetnie to idziemy z obojetnoscia i wtedy sie mile rozczarowujemy

my jemy wlasnie zupe literkowa, rosol z makaronem literkowym i mala co literke sie pyta co to? heh

reklama
Do góry