reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hej żoneczki widzę że was wywiało;-)
ja wczoraj wróciłam od rodziców fajnie nawet było mimo iż zachorowałam tam ale już jest ok
mały zadowolony więc spoko:-)

witam:)
my jutro idziemy na bilans dwulatka, mała już sika na dobre do nocnika tylko na noc zakładam jej pieluchę ale w nocy też wstaje i woła:)

Julita to wielkie gratulacje:-)
My już opanowaliśmy sikanie na dworzu chociaż przyznam się że nie było łatwo:-D bo mały nie chciał sikać na stojąco ale już luzik i zero wpadek póki co:-)tylko na noc zakładam i póki co nawet nie budzę go do wstawania ;-)

dziewczyny gratuluje
julita powodzenia na bilansie, daj znac po
Młoda waży 15kg mierzy 90cm pani dr powiedziała że duża z niej kobitka:)

u nas miło minął dzień, spędziłam popołudnie z córą zabrałam ją na gofry:)
wczoraj świętowałam z moją mamą dzień matki
cieszę się że jutro niedziela:)

reklama
aguśka moja też jak je to biega w miejscu nawet sekundy nie usiedzi!!!!!!!!!

Do góry