reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Ale Ci dobrze:) Ja niedawno przechodziłam podówjną ospę, swoją i synka jednocześnie...Więc pobylismy razem w domku...Ale i tak mi mało :(

reklama
Hej

Martusia dziekujemy :)

Kurcze nie oagrniam wszystkich wątków ostatnio... za co baaaaaaaarzo przepraszam...
Mam troszke roboty cale dnie na dworze siedze a to pomagam mamie, a to dzieici, a to piele swoje warzywka i tak lecą mi dnie.... :*
Mąż wciaz szuka pracy ( znalazl jedna niby ok, poszedl a tam brak umowy i wogole porazka...), do mnie nie bylo odzewu.... brak słów... :-( co to za kraj...

Buziaki.... :*

Ostatnia edycja:
witam :-)
ja tez ostatnio nie ogarniam wszystkiego..do tego jeszcze mnie mdlilo i nie moglam siedziec przy kompie,bo mi wszystko do gory szlo,wrrrr..ale juz jest lepiej..bynajmniej nie wymiotuje tyle,co wczesniej ;-),no ale jesc wszystkiego nie moge..:no:,bo mam bardzo wybredne dziecko..
ogoolnie wsio dobrze,ale znowu mam konflikt serologiczny..:-(musze wierzyc,ze i tym razem bedzie wszystko dobrze :tak:;-)
Martusia gratuluje drugiej corci ;-)
Liza zaciskam kciuki,aby wszystko ulozylo sie i bylo tylko dobrze ;-)
MamaBoo gratuluje zdolnego synka..:tak:
Edysiek sliczne zdjecia z Angeli komunii ;-)
Wika co u ciebie,czy ty czasami nie jestes juz na koncowce ??,jak sie kochana czujesz??
cala reszte pozdrawiam :-)

reklama
Do góry