reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Edysiek bylam dzisiaj,teraz czekam na wyniki :)
dziewczyny milcza bo nie wiedza,ze my tu jestesmy ,trza im napisac na priva zeby sie tutaj pokazaly.
Agus jak masz czas to powysylaj wiad.bo ja teraz niebardzo moge

:szok::szok: wątek odmroziło:-D:-D:-D

ja tylko melduję, że żyję! Czasu przy dwójce mniej:baffled:
Igor ma ospę,
Wojtek ząbkuje dość cieżko
a ja chodzę jak zombi, bo nocki mega zarwane:-(

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

wika zdrówka dla chłopców,jak Igor radzi sobie z ospą?
ja do was jutro na dłużej zajrzę mam nadzieje że reszta też sie odezwie;-)
mały już lepiej choć jeszcze kaszle ale urodzinki ok się udały:tak:

ooo ale super rozruszamy watek na nowo? chociaż ja już się młodą nie czuje heh (poprzednio pisałam jako martusia1605)

czytałam, ze pisałyście o diecie ja polecam ćwiczenia z Ewa Chodakowska skalpel,nieźle daje w d... w kość :-p

wika
zdrówka

Ostatnia edycja:
Aguska, dzięki :* Radzi sobie świetnie, nie drapie, pozwala sobie smarować, jedynie nie podobała mu sie różowa woda po nadmanganianie potasu i nie chciał sie w niej opłukać. A tak to spoko :) JUż jesteśmy praktycznie na finiszu :)
Buziak dla Bartusia na urodzinki :) Chodzi do przedszkola??

Tygrysek, Jaś ma już 4 m:szok: o matulo jak ten czas leci! A z Chodakowską ćwiczę, chociaż ostatnio rzadziej, bo czasu mało:-(

Edysiek,
super, ze Ci się waga utrzymuje! Ja też marzę o zrzuceniu 10 kg. Na razie poszły 3. Tylko u mnie ciężej, bo karmię i dieta nie wchodzi w rachubę:dry: Jak Angela??

Madlen
, jak tak patrzę na Twoje trzy skarby, bo mnie ochota na trzeciego bejbika bierze:tak: ale to może za jakiś czas! Jak starszki przyjeły Małą??

Ciekawe jak Liza??

Wika to super dzielny Igor:tak:
Mój Bartek chory więc siedzimy w domu ale tak ogólnie w przedszkolu świetnie sobie radzi:tak:
no właśnie wczoraj było lepiej a dziś kaszle tragicznie jutro ide z nim do lekarza znowu ciekawe czy coś nam przepisze:sorry2:
Tygrysek:-D młodą się nie czujesz?hehehe nie żartuj sobie;-)
dopiero po tych maluszkach widać jak czas szybko leci....
no ciekawe co u Lizy?

Witam :-)
Fajnie, że więcej tu nas.
Ja dopiero wstałam - w końcu trzeba skorzystać z ferii i się wyspać.
Zaraz idziemy z córcią do sklepu, potem trzeba jakiś obiad upitrasić i na 14 do pracy.

Tygrysek ja próbowałam podejść do Chodakowskiej ale coś mi nie wyszło. A przydałoby się na wiosnę trochę ujędrnić co nieco ;-)
Nawet nie mów, że Ty się młodo nie czujesz, bo ja to już chyba dinozaur jestem :szok::-p:-D

Wika dobrze, że ospę przechodzicie bezproblemowo, niech już sobie idzie od Was :tak:
Aguska od Was też niech te choróbska idą precz

reklama
jutro na bank ide z nim do lekarza bo kaszel ma okropny taki duszący a bierze ciągle leki bo stwierdzono u niego astmę oskrzelową i sie boje że zapalenia oskrzeli sie nabawi....
Ja mam dziś mega lenia :-D z małym nic nie robimy tylko sie bawimy leżymy itp:-D

Do góry