reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

Hej mamuski :)
jak fajnie tutaj znowu wejsc :happy2:
Tygrysek ty sie mloda nie czujesz...hehe dobre :-D
to ja w takim razie tez dinozaur jak Edysiek :-D
a tak serio to ja w dalszym ciagu czuje sie jakbym miala nasciescie lat ,a teraz kiedy mam male dziecko tym bardziej :tak:
Wierka wspolczuje zabkowania..u mnie tak ciezko corka przechodzila,bo kiedy Hubi dostal zeby to nawet nie wiedzialam..oprocz wiekszej ilsoci kupek zadnych innych objawow ;) ciekawe jak to bedzie u Vicky,hmm:confused:
mowisz,ze trzeci smyk ci sie marzy..a mi czwarty..:szok::szok:
ale juz nie...boje sie....
a starszaki dobrze..sa juz w takim wieku,ze duzo pomagaja...lekka zazdrosc byla na poczatku...moze nie tyle,co zazdrosc jak ''pojawila sie siostra i mama juz nie ma tyle czasu dla nas co kiedys...'',ale wytlumaczylam,dzieci madre i pojete to jest wsio si;-)
na poczatku ciezko mi bylo to wszystko ogarnac...ale teraz juz dajemy rade i nawet nie czuje,ze mam w domu trojke dzieci :-D
Agus ale sie was te choroby uczepily...:no::wściekła/y: zdrowka dla Bartusia ;-)
czasami fajnie tak nic nie robic :tak:;-):-D

reklama
Hejka

O wątek odżył choc ja chyba nie powinnam w sumie juz tu pisac... :p

madlen mala juz ma 2 mies? :szok: wiele mnie ominelo hehe, co u was wiecej slychac???

Postaram sie zagladac ;) buziaki!

no kochana mlodą zonka moze i jestem - przed rozwodem hehe :p
no ale zdarza sie, zalozylam ten watek to bede pisac jak bedziecie chcialy :)
napisałam ci pw. tygrysek.

Piszcie kolejno co u was sie pozmienialo :)

Witam :-)
Ja tam się młodo czuję, jakoś nigdy nie myślę o tym ile mam lat. I na razie nie robi mi problemu to, że ma 3 z przodu a nie 2. Może jak będzie to już 4 to inaczej na to spojrzę :-D

Liza no jak założycielka miałaby tutaj nie pisać. Pisz co tam u Ciebie, jak dzieciaczki. Mieliście już ferie ?

Liza to jeszcze rozwodu nie macie... a jakiś termin rozprawy?
u nas przez ten czas troszke się pozmieniało
Okazało się mały ma alergie astmę oskrzelową w przedszkolu rozróba na maksa:-Dja pracowałam miesiąc a teraz czekam bo na nowo może mnie przyjmą
I jakoś tak czas leci....
czekam ju na wiosnę bo się nie mogę jej doczekać:-D
a z mężem jakoś się dogaduje choć bywaja momenty że mam ochotę go ...:-D:-D:-Dale chyba każda tak ma;-)

Edysiek ;) hehe u nas ferie są od pn...
zwariowac mozna z cala trójka 24/24 :szok: jak ja dawalam rade jak byli mali i nie chodzili do szkoly :D

aguska termin juz mamy od dawna w sumie ale czekania sporo choc juz coraz mniej, a teraz w zeszlym tyg przyszly papiery z potwierdzeniem, i ex upewnil sie ze nie zartowalam ze zalozylam sprawe :p heh....

zobaczymy jak to bedzie...

reklama
Liza ty nawet sobie nie zartuja :angry:
zalozylas watek,bylas z nami od poczatku wiec masz byc tutaj :))
jak dzieciaczki?? ,no i &&&&& aby w sadzie szybko i bezproblemowo poszlo :))
Edysiek kobieta ma tyle lat na ile sie czuje :))
ja tez jestem duchem mloda :))
Agus &&&& za prace :))

Do góry