jak juz widze zaczal sie temat jedzonka---ZACHCIANEK to moze tak osobny watek
mozemy dzielic sie niezbednymi informacjami na tematy zywieniowe- co lubimy, czego nie..co mozemy, a czego nam nie wolno?...itd...CZYLI O JEDZONKU
reklama
ZACZNE
ja od paru dni wariuje na ptk kabanosow drobiowych i papryki surowej:-)(zreszta wszystkich warzyw - full w bulce i kabanosik-mmmmniam!
co do watrobki poruszanej na innym watku- wszystko mozna jesc, ale z umiarem...
bo tak samo zbytnio nam nie wolno ponoc jesc serow plesniowych

ja od paru dni wariuje na ptk kabanosow drobiowych i papryki surowej:-)(zreszta wszystkich warzyw - full w bulce i kabanosik-mmmmniam!
co do watrobki poruszanej na innym watku- wszystko mozna jesc, ale z umiarem...
bo tak samo zbytnio nam nie wolno ponoc jesc serow plesniowych
bluecats,
ja tą fasolkę mam jutro, a ona za mna nie chodziła, a wręcz biegała...
i jeszcze grzybki marynowane, chlebek z cebulą, i ser camenber, a serka tego nie wolno masakra...
Polecam tą stronkę, napewno na nią trafiłyście ale podaję odnośnie tego tematu:
nie wolno
10 rzeczy zakazanych w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
powinno się:
10 rzeczy zalecanych w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
ja tą fasolkę mam jutro, a ona za mna nie chodziła, a wręcz biegała...
i jeszcze grzybki marynowane, chlebek z cebulą, i ser camenber, a serka tego nie wolno masakra...
nie wolno
10 rzeczy zakazanych w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
powinno się:
10 rzeczy zalecanych w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
nie wolno
powinno się:
super stronka!

rybkabial
Dumna Mamusia
Zachcianki to mniam mniam Pomidorki kukurydza i w sumie jeszcze nie wiem może z czasem ukażą się nowe 

reklama
Ja na razie żadnych zachcianek nie mam, chyba
Czasem mi coś przychodzi na myśl, ale jest to przeważnie rzecz bliżej nieokreślona, więc dokładnie nie wiem na co mam zachcianki. Słodkie zawsze mi smakowało i będzie, ale ogórkiem konserwowym tez nie pogardzę:-) Ale chyba jest podobnie jak w ostatniej ciąży, na śniadanie uwielbiam kanapki z dżemem.
Pamiętam jak dziś dzień,gdy poszłam do teściowej na pierogi ruskie w 6 tygodniu ciąży, ledwo dobiegłam do toalety i od tego momentu zaczęły mi się straszliwe wymioty po kilka razy na dzień, więc jadłam tylko kromeczki z dżemem, które były najbardziej znośną dla mnie potrawą , ale je też zwracałam. I tak było do końca 4 m-ca, schudłam 3 kilo. Hmmm... no ciekawe, bo narazie mnie na heftanko nic nie bierze, a już prawie siódmy, nawet byłam dzisiaj u teściowej na pierogach ruskich, zobaczymy, może to sprowokuje ...
Pozdrawiam
Pamiętam jak dziś dzień,gdy poszłam do teściowej na pierogi ruskie w 6 tygodniu ciąży, ledwo dobiegłam do toalety i od tego momentu zaczęły mi się straszliwe wymioty po kilka razy na dzień, więc jadłam tylko kromeczki z dżemem, które były najbardziej znośną dla mnie potrawą , ale je też zwracałam. I tak było do końca 4 m-ca, schudłam 3 kilo. Hmmm... no ciekawe, bo narazie mnie na heftanko nic nie bierze, a już prawie siódmy, nawet byłam dzisiaj u teściowej na pierogach ruskich, zobaczymy, może to sprowokuje ...

Pozdrawiam
Podziel się: