reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

reklama
Ja tez mam nadzieje ze u nas bedzie dziewusia przeciez normalnie u mnie to same chłopy a jak to troche podrosnie to ja juz nie wiem co bedzie,Zobaczymy ide na usg genetyczne w tym tygodniu i moze juz cosik bedzie widac,czytałam ze jedna z dziewczyn po takim usg w 13 tyg juz wiedziała.własnie zjadłam barszczyk z krokietami poprostu pychota,jeszcze troche i bede sie toczyć

też właśnie się objadłam krokietami z barszczykiem :-)
Ogólnie teraz to ja już raczej wszytko jem, kwaśne zaraz później mam ochote na słodkie, ale jeszce kilka dni temu nic nie mogłam.
Muszę się troszkę hamować bo przytyje z 30 kg :szok:. z tymi smakami to różnie bywa, moja bratowa słodycze tonami jadła
i chłopak się urodził więc nie ma sie co sugerować.
ja również mam nadzieję na corcie, a jeśli o kwaśne chodzi to zawsze lubiłam i głównie na kwaśno wszytko jadłam teraz nic się nie zmieniło :-)

witam :)jak się mogę wtrącić to ogólne przed ciążą byłam zwolenniczką słodyczy- co dzień musiałam cos zjesc słodkiego , natomiast od początku ciąży aż do 4 mies. jadłam non stop kwaszone ogórki a słodycze odstawiłam na amen bo nkt mnie nawet na nie nie namówił:tak: a od po 4 mies. ciazy ogórasy poszły w zapomnienie a znów nastała ochota na słodkie i to duuuuużoooo słodkiego:-).
w 20 tyg. lekarz powiedz. ze bedzie dziewczynka a 24 tydz wyszło ze jednak chopaczek bedzie i to na 100%. wiec z tymi zachciankami róznie bywa ;-)

:szok:Och te kiszone ogórki mniam mniam zajadam się jak tylko mogę chociaż zawsze je jadłam ale nie tyle, a jutro zupkę ogórkową gotuję

o to ja mam zupelnie odrotnie :-) przed ciaza nie przepadalam za slodkimi rzeczami jakos tak od przypadku kawalek ciasta na jakichs imieninach czy urodzinach i tyle
a teraz bosze nie moge nawet herbaty bez cukru wypic masakra:nerd:

Mysza ale mieszanka:szok: Ja dzisiaj w sumie to na frytki malam zachcianke i wciagnelam dwie miski frytek takich wlasnej roboty:-) Obralam tone ziemniakow i sie usmazyly najpyszniejsze frytki, do tego lagodny ketvchup i lyczek coca coli:-p

W chwili obecnej zjadłabym żurek z zupą ogórkową, do tego pierogi ruskie z plackami ziemniaczanymi i naleśniki z serem i cynamonem.
Super zestaw obiadowy.
O i jeszcze frytki, te mogłabym na okrągło, (cos sie taka ziemniaczana zrobiłam), z jajem sadzonym i mizerią.

reklama
W chwili obecnej zjadłabym żurek z zupą ogórkową, do tego pierogi ruskie z plackami ziemniaczanymi i naleśniki z serem i cynamonem.
Super zestaw obiadowy.
O i jeszcze frytki, te mogłabym na okrągło, (cos sie taka ziemniaczana zrobiłam), z jajem sadzonym i mizerią.
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Do góry