reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Model rodziny...:)

Ile macie dzieci

• 0

Głosów: 2 1,6%
  • 1

Głosów: 76 60,8%
  • 2-3

Głosów: 42 33,6%
  • 3-4

Głosów: 5 4,0%
  • 5 i wiecej

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    125
reklama
my mamy jedno, drugie w drodze i śmiejemy się, ze jesli bedzie druga dziewczynka to będziemy próbować do skutku aż będzie chłopiec. O biedna ja:-D

U NAS TROJKA ALE NIE WYKLUCZAMY CZWARTEGO. gorzej z nastawieniem otoczenia, nikt nam nie wierzy ze tego chcielismy, uwazaja to wrecz za patologie:szok:

Troche nie kumam tej ankiety :no::confused:
Dlaczego jest

2-3 dzieci
3-4 dzieci
Czy w tym 2-3 liczą się jakieś połówki :-D
I w tym 3-4 ?
I tu trójka i tu trójka :eek:

Wytłumaczcie krowie na rowie :eek::cool2:

My jak dotąd jedno, w planach trójka, a przy dobrych wiatrach(czytaj sytuacji finansowej) może i czwóreczka:-) kto wie, na dzień dzisiejszy chciałabym.

ja poki co mam jedno, ale drugie w planach... Jakby drugi byl chlopiec, to moze i skusimy sie na 3 ;-) No, chociaz pewnie balabym sie...

a My mamy 3 dzieciaczków i na tym kończymy no chyba że w totka wygramy kupe kasy to może jeszcze jedno urodzimy he he ;-):-)

reklama
Osobiście posiadam jedną pućkę w drodze w planach drugie, a w marzeniach 3 ale do tego potrzebne byłoby wystąpienie na raz wielu złożónych czynników ( czyli raczej nierealne )

Do góry