reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Moderacja forum

reklama
Nie było głosów sprzeciwu więc napisałam już do aniaslu , żeby anbar została moderatorką :-) i czekamy na zaprowadzenie porządku :-)

Proponuję po ustanowieniu moderatorki zostawić ten wątek na wymianę zdań odnośnie moderacji, prośby i sugestie i takie tam ...

I trzeba wymyslic jakis sposob na informacje z porodowek - jak juz sie zacznie, zebysmy byly na bierzaco i sie nie martwily, ze ktoras z nas "zniknela" baza telefonowa czy cos.. :)

Dzięki za wsparcie i poparcie. Jak już będę miała możliwość działania, uzgodnimy jakie wątki nowe chcemy mieć założone. Pamiętajcie jednak, że to nadal będzie forum ogólndostępne, więc zanim się wymienimy telefonami musimy być pewne, że nikt ich poza naszą grupą nie zobaczy.

Właśnie się zalogowałam i widzę, że forum wygląda jakoś inaczej. Muszę najpierw trochę ogarnąć dostępne narzędzia, więc myślę, że od jutra mogę już działac jako moderator. Na początek spróbuję trochę posprzątać.

reklama
Na razie zniknęły (mam nadzieję ;-)) dwa tematy, a jeden post przeniosłam do odpowiedniego wątku.

Do góry