• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Moderacja forum

Ja już zmieniłam "wstępniak" w "Wyprawce", ale oczywiście nikt tego nie czyta już. Mam nadzieję, że uda się przenieść posty (poza tymi pierwszymi jeszcze na temat), a jak nie to można ten wątek znowu połączyć z zakupowym a wyprawkę zrobię od nowa :-)

Wczoraj zaczęłam przeglądać Wyprawkę. I tam jest chaos totalny. W pierwszym poście jest co trzeba, w drugim dwa pomysły co jeszcze do wyprawki i już trochę nie na temat. Dalej już wszystko co powinno być w zakupach dla mamy i maleństwa. Trochę się boję, że jak połączę te dwa tematy, to się zrobi lekko chaotycznie.
W każdym razie mogę zostawić tylko Twój post, a od drugiego wszystko przenieść do zakupowego. Będzie dobrze?

reklama
Wyrzuciłam dwa tematy "Ciąża z zaskoczenia" oraz "Wakacje". Dodałam krótki regulamin (jak macie jakieś propozycje do niego, to dawajcie, dopiszę). Przeniosłam posty z Wyprawki dla maluszka do ogólnego tematu z zakupami. Tyle, że teraz Wyprawka spadła na sam dół strony. Może ją przykleić?

anbar świetnie się spisujesz w roli moderatora. Myślę że wystarczy ją podbić postem do góry.

Wróć, nie da się jej podbić. bo jest bez komentarzy.
Lepiej przykleić.

Wyprawkę najlepiej przykleić ...

A zasady forum super, zwłaszcza podoba mi się ostatnia, bo niektórych postów to ja przyznam się szczerze nawet nie czytam bo mnie oczy bolą od ciągu literek bez jakiejkolwiek interpunkcji itp...

Anbar super ogarnełaś ten nieład.Regulamin jak dla mnie ok.Z doświadczenia wiem,że jak za długi to nikt nie czyta.A tu konkretne zasady i najistotniejsze aspekty zostały zawarte.Wyprawke bym przykleiła bo to jednak temat cały czas na tapecie.
Co do ostatniego puntu regulaminu,fajnie jakby wszyscy się podporządkowali,bo naprawde niektórych wypowiedzi nie idzie zrozumieć i nie ma ochoty się czytać,bo dostaje się oczopląsu.

Racja, widzę że nie tylko mnie od tego oczy bolą....ale od czego są ostrzeżenia, chyba moderator może je dawać, prawda?

reklama
Według mnie regulamin jest bardzo dobry, teraz starajmy się go przestrzegać a będzie super. :)

Co do wyprawki to też jestem za podklejeniem tego wątku bo myśle że jest bardzo przydatny.
Ja sama często go ostatnio odwiedzam odhaczając co jeszcze mi potrzebne. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry