reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

claudia- fajne ciuszki. napisalam na glownym do Ciebie ze dostalam dzis staniczek:) jest troszke wieksze tzn ma zapas jeszcze na mleko w piersiach;D:D wiec fajnie ze powiedzialas zeby wiekszy byl. na i bardzo mi sie podoba bo ma fiszbinki- ktore w ogole nie przeszkadzaj!! jeszcze raz dzieki!!

aha to musiałam nie doczytać Cię - sorki
bardzo się ciesze, że wszystko ok z tym biustonoszem :-)

reklama
Julka a powiedz mi fajnie sie biust w nich uklada bo Ja w pierwszej ciazy mialam stanik to czulam sie w nim okropnie starsznie w nim piersi wygladaly a niechce sie znowu tak czuc.

No niestety piersi wyglądają w nim gorzej niż w taki z fiszbinami ale chyba liczy się to jaki rozmiar sobie kupisz. Ja kierowałam się tą rozmiarówką która tam była wypisana i fajnie piersi są podtrzymane a co najważniejsze jest w nim mega wygodnie.

Właśnie dostałam staniki do karmienia, które zamówiłam przez internet i jestem super zadowolona. Za dwa staniki (biały i czarny) zapłaciłam 26 zł razem z przesyłka a są z bardzo dobrej gatunkowo bawełny. Wysyłam linka do aukcji jakby któraś z was była zainteresowana ZESTAW !!! 2 szt.BIAŁY- CZARNY DO KARMIENIA 85C (1302276758) - Aukcje internetowe Allegro

Zamówiłam jakiś czas temu identyczny i czekam na przesyłkę :) to cieszę się że są fajne :)

A wiecie ze ja przeglądałam tą samą aukcję i zastanawiałam się nad kupnem:)
Ale nie wiem jaki rozmiar-przymierzylam stanik do karmienia z malym co miałam 80 DD, i jest ok,a juz nie pamiętam czy patrzyłam D czy E bo DD rozumiem ze jest większy od D.ale czy porównywalny z E ??
Kurcze nie wiem bo nie mialam normalnie takiego biustu.I nie wiem czy zamawiać D czy E proszę o poradę

Ja się pomierzyłam i według tych pomiarów zamawiałam, trochę byłam zdziwiona bo wcześniej nosiłam 75B a z pomiarów wyszło mi że muszę zamówić 85C ale okazało się że pasuje. Martusia ja bym na twoim miejscu zamówiła E bo zawsze lepiej żeby był za duży niż za mały a ważniejsze chyba żeby lepiej przylegał pod biustem przynajmniej tak mi się wydaje.

julka-dzięki za radę.. ;) ja pod biustem też patrzylam z wymiarów ,a z miseczką zgłupialam,ale faktycznie jak mleczko będzie to piersi nabrzmieją...lepiej aby miały wygodnie a nie ciasnotę :)

A wiecie ze ja przeglądałam tą samą aukcję i zastanawiałam się nad kupnem:)
Ale nie wiem jaki rozmiar-przymierzylam stanik do karmienia z malym co miałam 80 DD, i jest ok,a juz nie pamiętam czy patrzyłam D czy E bo DD rozumiem ze jest większy od D.ale czy porównywalny z E ??
Kurcze nie wiem bo nie mialam normalnie takiego biustu.I nie wiem czy zamawiać D czy E proszę o poradę

Ja jutro jadę do domu i przymierzę staniczek to ci powiem:) bo zamówiłam E, a teraz mam D :)

reklama
julka - dzięki za linka do staników! widzę też że mają fajnie rozpinanie miseczki - w miarę łatwe, nie żadne udziwnione

może też zamówię jeden na próbę. tylko, że ja mam 85F, a F nie mają - najbardziej zbliżony jest 80E, może będzie dobry, w sumie bez fiszbin, to nie powinien mnie cisnąć

ariska - daj znać jak ten rozmiar E

edit:
oo, znalazłam jednak u tego sprzedawcy 85E :-)

Do góry