reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

• Starter tematu Starter tematu Ewcia_822
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
koszule super... co do staników to ja wole załozyc i wtedy zdecydowac... Blondi sprawdz na interncie jakie sllepy tam gdzie mieszkasz mają biustonosze ciaze... i podjedz.. jest wiele naprawde pięknych biustonoszy..do karmienia.. i piersi wygladają w nich ładnie . ja znalazłam sobie jeden taki kolorowy tylko jeszcze nie kupiłam.. ale jak kupie to sie pochwale .. i sie czaje na koronkowy.. ale przed swietami ma byc podobno dostawa:)

reklama
Kashyaa super koszule, szczególnie podoba mi sie ta w paski:-)

Juz pisalam wczesniej o stanikach i ze jeden mam z fiszbinami ale teraz jak tak piszecie to sie wystarszylam czy on na pewno bedzie dobry...w sensie czy ładnie zadba o moj biust....a Wy macie tez takie z usztywnianymi miseczkami??czy tylko sama fiszbina i mieciutki materiał??

Catelin- ja mam jedna koszule, kupiłam na giełdzie wzór w misie czyli identyczna jak ten drugi link :-) ale mysle czy moze nie dokupic jeszcze jednej na zmianę to zamówiłabym zyrafkę:-)
biała - no pewnie że tylko przymierzyc, na internecie to staników nie zamówie, ja odwiedziłam jeden sklep, przymierzylam i nie ladnie leżał na moim biuście będę szukać dalej, mi teraz już bardzo biust urósł, i piersi straciły swoją jędrność, jak jeszcze urosna gdy mleko przyjdzie to bez porządnego stanika to po skonczeniu karmienia zwisy mi zostaną tylko:-(

to ja się pochwalę moimi torebkami urodzinowymi ;)

1.jpg

2.jpg

czekam teraz na paczuszkę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry