reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Dzieki Wisnia Gosia:tak:

ale ja powiem ci szczerze ze mam dosyc sklepow wybierania juz mam tego serdecznie dsyc
.

hahah...skad ja to znam - niby radość - jednak nadmiar decyzji i wyborów - powoduje brak sił i checi..no ale jak sie fajnie mieszka u siebie - sssuuuuuupeeeer!!!! wiem coś o tym..;-)

reklama
irtasia jesteś debeściara bez dwóch zdań!!!
Któraś pytała co na ścianę zamiast płytek.... ja mam płytę taką jak fronty mebli i wygląda super wg mnie.

Załączniki

• kuchnia_magnolii.jpg
    kuchnia_magnolii.jpg
    141 KB · Wyświetleń: 87
Kasiad przy płycie grzewczej mam tą srebrną wysoką płytę taką samą jak blaty i nic absolutnie się z nią złego nie dzieje. Dobrze się ją czyści, jestem zadowolona z tego rozwiązania. To niestety jedno z ostatnich zdjęć jakie udało mi się zrobić, padła mi chyba matryca w aparacie i straszne paski wychodzą na zdjęciach :-(

reklama
Do góry